2777
2789

اونایی ک بیاد موندنی و باحال بودن ک یادتون مونده بگین یکم نت برداری کنم

میشه ی صلوات برا رسیدن ب حاجتم بفرستین مهربونا   ک با عشقم ب خوبی و خوشی بریم سر خونه زندگیمون  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیکت خیلی جامع ست خیییلییییی ادم نمیدونه از چی بگه😆

من اسکیزوفرنی دارم. خطرناک نیستم. هیولا و قاتل بالقوه نیستم. اختلالم همه ی من نیست. فقط قسمتی از منه. ( دوستان گرامی، به جااااان خودم فیلم "ذهن زیبا" رو دیدم. اینقدر اینو پیشنهاد نکنید!!!!)
تاپیکت خیلی جامع ست خیییلییییی ادم نمیدونه از چی بگه😆

ی سوال عاشقانه یا چالشی ک از پارنترت پرسیدی

میشه ی صلوات برا رسیدن ب حاجتم بفرستین مهربونا   ک با عشقم ب خوبی و خوشی بریم سر خونه زندگیمون  
اگر به مدت یه ماه پسر بودی چیکار میکردی؟ ازم پرسیده شد و جوابم عالی بود 

چی گفتیی

با دوستم/

کاربر خانوم هستم                                     خاهشن توهین نکنید بگین دروغ هستی و فلان.. کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده واسه همین تاپیکا مرتبط نیس پس لدفن توهین نکنید با تچکر   
     ی سوال عاشقانه یا چالشی ک از پارنترت پرسیدی

گفتم میدونی اسکیزوفرنی چیه؟ گفت سرطان داری؟؟؟ 😱 ( خدایی چجوری میخوای از این نت برداری؟؟؟)😂

😐😐😂😂😂

من اسکیزوفرنی دارم. خطرناک نیستم. هیولا و قاتل بالقوه نیستم. اختلالم همه ی من نیست. فقط قسمتی از منه. ( دوستان گرامی، به جااااان خودم فیلم "ذهن زیبا" رو دیدم. اینقدر اینو پیشنهاد نکنید!!!!)

بهش گفتم از چشمم افتادی کلی عصبی شد بعد گفتم از چشمم افتادی رفتی تو دلم 

یا بهش زنگ زدم گفتم وای آیت چیه دستت خورده استوری کردی فکر کرد عکس بد استوری کرده تا مرز سکته رفت 

کلا خیلی اذیتش میکنم 

مثلا امشب داشت مدارک کارش رو آماده میکرد خیلی هم حساس بود هی با دستام چشماش رو میگرفتم 

گاهی دست خیسم رو میزنم ب صورتش  

گیر میدم گاز میخوام 

چیزای بچگونه میخوام مثل لپ لپ

با دوستم/

وایی اره این خیلی خوبهههههه   یادمه دفه پیش میخاستم بگم قهر بودیم ولی امشب اگ خوب بودیم میگم حتما