2777
2789
عنوان

خانما بچه5ساله‌ام.....

283 بازدید | 17 پست

سلام خانما دخترم پنج سالشه چن شبیه موقه خواب هی میگه مامان ببخشید(م ق ع د م) درد میکنه

امروز قبل از اینکه حمومش بدم گفش بلانسبت بزا برم دسشویی اول 

وقتی اومد بیرون بلد نیس بگه سوزش ادرار دارم

گف مامان ادرارم گرمه وموقع ادرار دردم میاد

موندم چ کنم...نکنه عفونتی چیزی باشه

مـاه مــن(مادرم)مـــࢪد💔مـاهت بمــيࢪد آســمان؍💔😔''۽در خواست دوستی ممنوع🚫عر͜ب هہس͜ـ̠ستم؍🌸 َِ💗 َِ☆!)''۽

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره حتما عفونت داره. یبوست چی؟ احتمالا یبوست داره که .... درد میکنه

متوجه نشدم آخه بزرگه تنهایی میره

مـاه مــن(مادرم)مـــࢪد💔مـاهت بمــيࢪد آســمان؍💔😔''۽در خواست دوستی ممنوع🚫عر͜ب هہس͜ـ̠ستم؍🌸 َِ💗 َِ☆!)''۽
ببخشید سوال داشتم  عفونت ادرار  جلوی پریود شدن رو میگیره یا نه

نمیدونم والا

متوجه نشدم آخه بزرگه تنهایی میره

چه خوب. پسر من برا شماره ۲ تنها نمیره.کارشو میکنه صدام میزنه برم بشورمش... این دفعه رفت حواست باشه برو نگاش کن.ادرارشم ببین احتمالا باید آزمایش بدی

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیدونم والا

برو ازمایشگاه. ظرف نمونه ادرار بگیر و بگو ازمایش u/a

u/c

میخوام. بعد بزار ادرار کنه. وسط ادرارش رو جمع کن. اول و اخرشو بزار بره.

ببر بده ازمایشگاه. یا اگه همکاری میکنه ببرش خود ازمایشگاه

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

چه خوب. پسر من برا شماره ۲ تنها نمیره.کارشو میکنه صدام میزنه برم بشورمش... این دفعه رفت حواست باشه ب ...

منم دخترم چخار سال وده ماهشه تایک ماه پیش برا ۲ش خودم میرفتم میشتم یک ماه بهش یاد دادم خودش میشوره خیلی زود یاد گرفت باید زودتر اقدام میکردم

منم دخترم چخار سال وده ماهشه تایک ماه پیش برا ۲ش خودم میرفتم میشتم یک ماه بهش یاد دادم خودش میشوره خ ...

چجوری یادش دادی؟ من نمیدونم چجوری یادش بدم کثیف کاری نکنه

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چجوری یادش دادی؟ من نمیدونم چجوری یادش بدم کثیف کاری نکنه

چند بار اول خودم نشستم پیشش شلنگ ودادم بهش خودش شست بعد تست کردم دیدم تمیزه بعد بهش یاد دادم اب بگیره که بره بعدم مایع زد تمیز شست باور کن ازخودمم تمیز تر میشوره 

فقط با تشویق بهش بگو من گفتم چون میخام بذارمت مهد کودک باید یاد بگیری