2777
2789

خودم اسم دکتر امیر طاهری و دکتر سعید صادقی رو شنیدم اما نمیدونم کدوم بهتره مشکل رفلاکس معده وسوزش شدید دارم🥺 اگه میدونید ممنون میشم کمک کنید 😘😘

تعداد رای : 0
نظرسنجی
۳
0
0%
۳
0
0%
اومدم آرزو ڪنم خدا ڱفت ٺو یڪے دیگہ خفہ شو ٺو خودٺ آرزوے خیلیایے😎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه مشکلاتتو بیشتر توضیح بدی 

اسید معده فراوان که غذا بر میگرده به مری و اینکه نفخم دارم خیلی سوزش معده شدید که امونم بریده ۵ ساله صدتا دکتر رفتم ولی جواب نگرفتم الان میخوام تحقیق کنم دکتر خوبی باشه عزیزم

من وقتی غذای اسیدی میخورم مثل گوجه بادمجون ،ترشی ،پرتقال  کودک خیلی میسوزه واذیت میشم ولی اگه ...

اره دقیقا منم ولی شدت بیشتری داره برا من که دیگه پرهیزم کافی نیس دهنم سرویس شده😶

اره دقیقا منم ولی شدت بیشتری داره برا من که دیگه پرهیزم کافی نیس دهنم سرویس شده😶

یعنی همیشه معدت میسوزه واذیتی باید حتما یه فکری بکنی غذا 

کمتر بخوری چی ؟و چیزهایی که به معدت نمیسازه  رو کلا حذف کنی امتحان کردی ؟

دكتر مقدسي سرچ كن گوگل تو تهرانسره فوق العادست دكترش ما هممون واسه مشكلات معدمون ميريم پيشش واقعا ...

واقعا مرسی عزیزم

یعنی همیشه معدت میسوزه واذیتی باید حتما یه فکری بکنی غذا  کمتر بخوری چی ؟و چیزهایی که به معدت ...

اره بابا چندین سال پیش چندتا دکتر رفتم همه پرهیز غذایی میدن ولی خب دکترای خوبی نبودن که خوب نشدم

اره بابا چندین سال پیش چندتا دکتر رفتم همه پرهیز غذایی میدن ولی خب دکترای خوبی نبودن که خوب نشدم

انشالله که خوب بشی عزیزم من وقتی خیلی اذیت میشم یه مدت کپسول آمپرامازول ناشتا تو معده خالی میخورم خوب میشم

انشالله که خوب بشی عزیزم من وقتی خیلی اذیت میشم یه مدت کپسول آمپرامازول ناشتا تو معده خالی میخورم خو ...

مرسی قشنگم وای پس شمام مشکل معده دارین

منم مدام دارو مصرف میکنم میخوام دکتر خوب پیدا کنم که شاید بتونم دارومو بذارم کنار