2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اطرافیان من انتخابشون سزارینه همه. و وقتی ازشون میپرسم میگن فقط سزارین و هزاربار دیگه هم زایمان کنیم طبیعی نمیخوایم. دلیلشم میگن طبیعی فقط آسیب زدن به بدن هست چمدونم والا

تاپیک زایمانموبخون هردودردوکشیدم نظرم طبیعی بودولی بعدزایمان سزارین قابل تحملتربودبنظرمن

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️

دیروز یه تاپیک بود درباره همین موضوع تا صفحه 15 ،16 هم پیش رفت اکثرا میگفتن سزارین دو سه تا میگفتن طبیعی

حالا بازم من موندم

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

قدیما خیلی از طبیعی بد میگفتن چون وقتی میزاییدن و بدنشون پاره می‌شده نمیدوختن و درد زیادی می‌کشیدن ولی الان هیچ فرقی بین طبیعی و سز نیس توی طبیعی از بی حسی برات استفاده میکنن ک درد نمیکشی اصلا بخیه هم برات میزنن ک از اول تنگ تر میشی و سزارین هم یا بیهوشی یا بی حس ک اونم شکمت رو پاره میکنن و میدوزن بعد طبیعی تا ۳۳ روز بخیه هام خودش افتاد و از بعد ۱۰ روز خودم کارامو میکردم سزارین هم بعد ۱۰ روز بخیه میکشن ولی تا ۲ ماه درد و لکه بینی دارن من طبیعی بودم بعد ۳۰ روز پاک شدم کاملا لکه ندیدم

زندگیتون رو فدای حرف مردم نکنید .بعضی مردم‌ کتاب رایگان نمی‌خوانند چون رایگان است .کتاب پولی نمی‌خوانند چون گران است  فقط حرف میزنن چون مفت است😏