2777
2789
عنوان

راضی کردم مامان بابا

187 بازدید | 8 پست

خانوادم خیلی روم حساس نه میزارن رمان بخونم نه میزارن فیلم ترکی ببینم اما از فیلم ترکی نمیتونم بگذرم چیکار کنم که راضیشن؟

تاپیکا قبلی مال من نبوده، این حساب تازه گرفتم 😁💕🤌🏻و خدایی که برای خندادن گل اسمان را می گریاند،🦋💫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حساسیتشون به جاست.

بیش از حد دارن  همیشه کنارمن بالا سرمن!

تاپیکا قبلی مال من نبوده، این حساب تازه گرفتم 😁💕🤌🏻و خدایی که برای خندادن گل اسمان را می گریاند،🦋💫

ببین باورکن کار خوبی میکنن این رمانا و فیلما انقد دوستی با جنس مخالفا خوب جلوه میدن ادم کشش پیدا میکنه غافل از اینکه همه چی اونقد رویایی نیس من دختری بودم ک خیلی مخالف دوستی و اینا بودم انقد رمان خوندم از این فیلمای عاشقانه دیدم انگار تو ذهنم جا افتاد و با جنس مخالف دوست شدم الان پشیمون نیستم ولی میگم هیچی شبیه رویاهام نشد به توهم توصیه میکنم نکنی

وای من عاشق فیلم ترکی هستم نزدیک ۱ ساله ندیدم بابام نمیزاره

منم عاشق فیلم ترکیم از منم مامان بابا نمیزارن میگن برو ایرانی ببین

ببین باورکن کار خوبی میکنن این رمانا و فیلما انقد دوستی با جنس مخالفا خوب جلوه میدن ادم کشش پیدا میک ...

ممنون از کمکت💋

یواشکی ببین 

😐بعد بفهمن گوشیو میگیرن فلش رابت فلشمم میگیرن کلا تمام وسایلی که الکتریکی هستن میگیرن