الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مادرمو بیست سال پیش روز اول محرم تصادف کرد فوت کرد ۳۸سالش بود همسن العان من برادرمم هشت سال پیش ۲۶سالش بود روز دوم محرم تصادف کرداونم فوت کرد همون یه برادرو داشتم سوختم براش کمرخواهرشو شکوند داغ برادررررررسخته ایشالله برادشمن ادمم خدا نخاد 😢😢😢😢
خدایا هم برای دشمنانم هم برای دوستانم هرآنچه را برایم آرزومیکنند اول درحق خودشان مستجاب کن بعد برای من وفرزندانم 😍😅
چه سختیا کشیدم برادرم بعد تصادف قطع نخا شده بود چهل روز مثل مجنونا پابرهنه میدویم تو بیمارستانا 😢😢 ...
زندگی ماتواین دنیاباسختی وامتحان هستش ولی واقعابعضی امتحاناخیلی سخت وغیرقابل پذیرشه مثل مرگ عزیزان ولی دیگه چی میشه کرددربرابرتقدیرخداوندچاره ای جزصبروپذیرش نیست.خدارحمتشون کنه به نیابت مادروبرادرتون سوره ملک میخونم روحشون غرق رحمت الهی.