2777
2789
عنوان

ازغروب پنجشنبه تاغروب جمعه...

97 بازدید | 17 پست

🌷آیت الله مجتهدی:

🔷از غروب پنجشنبه تا غروب جمعه ارواح مردگان چشم انتظار #خیرات از سوی بستگانشان هستند.

آنها را با صلوات و حمد و سوره شاد کنید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله من حس میکنم پنجشنبه ها غروب مادرم وبرادرم تو خونم هستن اخ برادرناکامم اخ مادر ناکامم😢😢😢

خدایا هم برای دشمنانم هم برای دوستانم هرآنچه را برایم آرزومیکنند اول درحق   خودشان مستجاب کن بعد برای من وفرزندانم 😍😅
بله من حس میکنم پنجشنبه ها غروب مادرم وبرادرم تو خونم هستن اخ برادرناکامم اخ مادر ناکامم😢😢😢

چه جالب منم همین حس رودارم.خدابیامرزدشون...

اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم.ان شاءالله که همنشین شهداوانبیاءباشن

مادرمو بیست سال پیش روز اول  محرم تصادف کرد فوت کرد ۳۸سالش بود همسن العان من برادرمم هشت سال پیش ۲۶سالش بود روز دوم  محرم تصادف کرداونم فوت کرد همون یه برادرو داشتم سوختم براش کمرخواهرشو شکوند داغ برادررررررسخته ایشالله برادشمن ادمم خدا نخاد   😢😢😢😢

خدایا هم برای دشمنانم هم برای دوستانم هرآنچه را برایم آرزومیکنند اول درحق   خودشان مستجاب کن بعد برای من وفرزندانم 😍😅
چه جالب منم همین حس رودارم.خدابیامرزدشون... اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم.ان شاءالله که همنشی ...

ممنون گلم خدا رحمت کنه امواتتونو نورباران بشه قبرشون 

چه سختیا کشیدم برادرم بعد تصادف قطع نخا شده بود چهل روز مثل مجنونا پابرهنه میدویم تو بیمارستانا 😢😢😢😢😢😢😢اخرشم رفت پیش مامانم 

مادرمو بیست سال پیش روز اول  محرم تصادف کرد فوت کرد ۳۸سالش بود همسن العان من برادرمم هشت سال پی ...

خیلی ناراحت کننده بودناراحت شدم خیلی جوون بودن ان شاالله بحق حضرت زینب خدابه دلتون صبروآرامش بده

خیلی ناراحت کننده بودناراحت شدم خیلی جوون بودن ان شاالله بحق حضرت زینب خدابه دلتون صبروآرامش بده

دلم بعد مادرم دیگه اروم نشد تا اینکه داغ برادرمم اضافه شد این قدر ناراختی کشیدم که حاصلش شد دیابت چربی خون فشار وناراختی قلبی 

چه سختیا کشیدم برادرم بعد تصادف قطع نخا شده بود چهل روز مثل مجنونا پابرهنه میدویم تو بیمارستانا 😢😢 ...

زندگی ماتواین دنیاباسختی وامتحان هستش ولی واقعابعضی امتحاناخیلی سخت وغیرقابل پذیرشه مثل مرگ عزیزان ولی دیگه چی میشه کرددربرابرتقدیرخداوندچاره ای جزصبروپذیرش نیست.خدارحمتشون کنه به نیابت مادروبرادرتون سوره ملک میخونم روحشون غرق رحمت الهی.

مادرمو بیست سال پیش روز اول  محرم تصادف کرد فوت کرد ۳۸سالش بود همسن العان من برادرمم هشت سال پی ...

عزیزم خدابیامرزتشون . انشالله که جایگاهشون بهشت باشه 

دوست نی نی سایتی میشه هر موقع چشمت به امضام خورد یه صلوات برای شادی روح پدرشوهر و مادرشوهر مهربونم بفرستی 🙏
زندگی ماتواین دنیاباسختی وامتحان هستش ولی واقعابعضی امتحاناخیلی سخت وغیرقابل پذیرشه مثل مرگ عزیزان و ...

ممنون عزیزم بزررررگواری لطفت پایدار خوش قلب