2777
2789
عنوان

نودل رو چطوری درست میکنین ک خوشمزه بشع؟؟با چی سروش میکنین؟؟ 🤔🤔❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 24 پست
با پیازچه خرد‌شده، گوجه ریز گاهی هم کمی پنیر پیتزای رنده شده می‌ریزم (اگر از اب کشیده باشم) یا پیا ...

مرسی 

🥀زخم هایم را دوست دارم🥀آنها شاهدان اصلی هستند که چگونه شجاعانه زندگی کردم🥀
من یادمه 6 سال پیش یه بار خوردم اصلااا خوشم نیومد تا اینکه دوستم بهم داد مزه اش خوب بود یعنی به اون ...

داری قلقلکم میدی دوباره امتحان کنم😅

نور خواهی مستعد نور شو.... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داری قلقلکم میدی دوباره امتحان کنم😅

حالا یه بار امتحان کن

بزار من امروز درست میکنم اگه خوب شد بهت میگم🤣🙏

🥀زخم هایم را دوست دارم🥀آنها شاهدان اصلی هستند که چگونه شجاعانه زندگی کردم🥀

همینجوری هم می شه خورد . نکتش هم اینه آب رو ریختین توش یه مقدار گرم شد نودل رو اضافه کنید آخراش ادویه رو بریزین بزارین آب تقریبا بخار شه یک مقدار بمونه مثل سوپ شه نه ماکارونی یعنی باید آبش بمونه . 

رب گوجه هم می شه اضافه کرد قیل از ادویه .

بله لطف میکنی گلم❤️

این خوراک توش کدو داره شاید دوست نداشته باشی البته منم دوست ندارم کدو هاشو میدم یکی دیگه بخوره اما توش باشه بهتره 

پیاز را سرخ کنید در حدی که نرم شود نیازی نیست خیلی سرخ شود و زردچوبه را داخل پیاز کمی تفت بدهید و کدو را اضافه کنید و بگذارید تا کدو نرم شود ولی گاهی هم بزنید که کدو به ته ظرف نچسبد بعد از اینکه کدو کمی نرم شد رب گوجه فرنگی را در گوشه ای از تابه سرخ کنید تا بوی خامی رب از بین برود و بعد با کدو مخلوط کنید.بعد گوجه فرنگی پوست گرفته شده و خرد شده یا رنده شده را اضافه کنید و بگذارید ۵-۶ دقیقه با کدوها بپزد و نمک و فلفل بزنید این خوراک تند، خوشمزه تر می شود و بعد شعله را خاموش کنید

نودل رو هم باید آبکش کنی تو یه ظرف بزاری کنارش

رب میریزم تو یه قابلمه کوچولو یکم تفت میدم،قارچ میریزیم روش یکم دیگه تفت میدم،سه لیوان آب میریزم روش به جوش که اومد نودلو میندازم توش و یکم بافت نودل که باز شد و آب قابلمه کم شد ادویه های خود نودل که تو بسته بود رو بهش اضاف میکنم و خودمم نمک و فلفل میزنم و زیرشو زیاد میکنم تا ابش کاملا جمع بشه و یکم در حد رطوبت اب داشته باشه.بعد میریزم تو کاسه میخورم😁

خیلی روشای دیگه هم هست

که مزه خامی رو به خاطر سوختن حس نکنی؟!

مگه نودلو خام میخوری ؟؟؟

مزه خامی نداره دیگه پخته میشه چاشنی خودشم که بریزی توش طعم دارش میکنه با سسم خوشمزه تر میشه 

بعدشم اگه از مزه ش خوشت نمیاداصلا  نخور چرا میخوای مزه دارش کنی که بتونی بخوری

یا یه سوپ آماده بگیر با هم قاطیشون کن من اینکارو کردم دوس داشتم مزه اش خوب بود

خدایا شکرتتتتتتت 
مگه نودلو خام میخوری ؟؟؟ مزه خامی نداره دیگه پخته میشه چاشنی خودشم که بریزی توش طعم دارش میکنه با س ...

نه حتی بعد پختن هم مزه خامی مانند دارع مرسی بابت توضیحات 💓💞

به یاد شهدا صلوات.😇میشه برای حاجتم دعا کنی؟منم برای حاجتت دعا میکنم 🙂💞Take me home where i belong 💔