2777
2789
عنوان

خسته شدم دیگه نمیکشم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 32 پست

به روی خودت نیار یه مدت٬ و بهش خیلی محبت کن٬ دقیقا رفتارت شبیهه روزای اول ازدواجتون بشه شاد و پرانرژی٬ غر هم نزن. بعد یه مدت ببین تغییر کرده یا نه٬ به احتمال خیلی زیاد اگه انسان باشه دیگه به کسی پیام نمیده

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

اینقدر این مردا بیکارن نمیدونن باید چه غلطی بکنن

نزدیک تر از رگم🤍خدا🤍                                                             بزرگ ترین اقیانوس ّ اقیانوس ارام است ُ پس آرام باش ؛ تا :بزرگ باشی                                                                                          نیازی به پرواز نیست،همین پایین بالاتر از خیلیام🧿                   🧚‍♀️  مغرور ولی مهربون🧚‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون اون عضوی که اینجور مواقع به کار میبرن مشکل پخش داره مثبت ۱۸ است😶

واقعا😐

خوبه جای دیگه نپرسیدم 

نزدیک تر از رگم🤍خدا🤍                                                             بزرگ ترین اقیانوس ّ اقیانوس ارام است ُ پس آرام باش ؛ تا :بزرگ باشی                                                                                          نیازی به پرواز نیست،همین پایین بالاتر از خیلیام🧿                   🧚‍♀️  مغرور ولی مهربون🧚‍♀️
نمیدونم توهم تلافی کن دیگه بهونه بگیر دست رو نقطه ضعفش بذار بهش بگو اگه دست برنداری منم دست برنمیدار ...

اینجوری که قبح این کار میریزه و روشون به روی هم باز میشه. و اوضواع بدتر میشه و شوهرشم پر روتر٬ در آخرم کار به طلاق میکشه

وقتی دلم شکسته چطور خوب باشم

میدونم عزیزم٬ خیلی خیلی الان حال دلت بدِ. اما فقط دو ماه تحمل کن و کلا اخلاقت رو تغییر بده و دقیقا اون کارایی که گفتم رو بکن. اینی که بهت گفتم تجربه یه نفر دیگست. تازه اون شوهرش رابطه ... داشت با یه زن دیگه. اما الان خداروشکر رابطشون خیلی خوب شده.

میدونم عزیزم٬ خیلی خیلی الان حال دلت بدِ. اما فقط دو ماه تحمل کن و کلا اخلاقت رو تغییر بده و دقیقا ا ...

باشه عزیزم اما همیشه ما زنا باید کوتاه بیایم....اون گه خوری کرده ما کوتاه میایم

باشه عزیزم اما همیشه ما زنا باید کوتاه بیایم....اون گه خوری کرده ما کوتاه میایم

نه اصلا کوتاه نیا٬ فقط یه مدت بدون اینکه متوجه بشه بهش زمان بده ( که متوجه بشی پنجاه درصد این مشکل و رفتار اون به خاطر  کم کاری و رفتار تو بوده یا نه)٬ اگه دیدی دست برنداشت مشخص میشه مشکل از اونه که بی لیاقته و کرم داره ٬ اونوقت تهدیدش کن به طلاق و پدرش رو در بیار

عزیزم با مشاور زوج‌درمانی صحبت کنید. اگر از افراد غیرمتخصص بخواید مشاوره بگیرید یا باید وارد جنگهای کودکانه و مضحک بشید تا بحرانای بیشتر ایجا کنید، یا یه رابطه‌ی نابرابر رو تحمل کنید که یکی بی‌تعهد باشه و‌دیگری از جونش مایه بذاره تا بی‌تعهد گرامی اگر دلش خواست به راه بیاد.