2777
2789
عنوان

دی اف آی بالای همسرم

4727 بازدید | 32 پست

سلام دوستان من همسرم مورفولوژی و تحرکش صفره و دی اف آی ۵۰ کسی با این شرایط باردار شده ممنون میشم کمکم کنید ؟

فرشته آسمانی من امیدوارانه منتظر آمدنت هستم..........اگر تمام دنیا بگویند نمی شود فقط کافیست خدا بخواهد 💚                   برای مادر شدنم ی صلوات میفرستی 😔
خانمي حتما به يك مركز ناباروري خوب مراجعه كنيد ان شا الله خدا بخواد حتما باردار ميشين .

عریزم رفتم یبار آی وی اف کردم منفی شدم بعد شوهرم آزمایش داد فهمیدم دی اف آیش بالا خیلی نا امید شدم 😔

فرشته آسمانی من امیدوارانه منتظر آمدنت هستم..........اگر تمام دنیا بگویند نمی شود فقط کافیست خدا بخواهد 💚                   برای مادر شدنم ی صلوات میفرستی 😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم با يك بار آي وي اف كه نبايد نا اميد بشين ، حتما مشكل همسرتون هم حل ميشه ، استرس اصلا نداشته با ...

ممنونم عزیزم توکل ب خدا ببینم بچه های باتجربه نی نی سایت میتونن کمکم کنن فعلا تحت درمانیم 

ممنونم عزیزم توکل ب خدا ببینم بچه های باتجربه نی نی سایت میتونن کمکم کنن فعلا تحت درمانیم 

ان شا الله خدا حتما كمكتون ميكنه ، شرايط خودم رو براتون ميگم كه اميدوار بشيد و بدونيد خدا داره صبر ما آدمها رو آزمايش ميكنه وگرنه هيچ كاري براش غيرممكن نيست .

من هم ٦ سال ناباروري داشتم و همسرم واريكوسل داشت و بعد از ٤ بار آي يو آي ناموفق در دومين آي وي اف خدا بهمون دختر قشنگم رو هديه داد و در كمال ناباوري بعدش به فاصله خيلي كوتاه دو بار ديگه طبيعي باردار شدم و در عرض كمتر از ٣ سال خدا سه تا فرشته بهمون هديه داد ، ان شا الله براي شما هم به زودي از اين معجزه هاي غافلگير كننده اتفاق بيفته .

ان شا الله خدا حتما كمكتون ميكنه ، شرايط خودم رو براتون ميگم كه اميدوار بشيد و بدونيد خدا داره صبر م ...

ای جانم خدارو هزار مرتبه شکر خداحفظشون کنه مشکل شنا چی بود عزیزم؟ 

عزیزم نمی‌دونم برای شما تاثیری داره یا نه چون با دی آف آی آشنایی ندارم ولی همسر من کلا وضعیت همه چیش آنورمال بود و قرمز که تو تاپیک آخرم گفتم راهکارایی ک انجام دادم و دو هفته ای نتیجه آزمایش از سطح عالی ام بالاتر رفت 

عزیزم نمی‌دونم برای شما تاثیری داره یا نه چون با دی آف آی آشنایی ندارم ولی همسر من کلا وضعیت همه چیش ...

ممنونم عزیزم تقریبا همه این کارای ک گفتی رو داریم انجام میدیم دعا کن برای ما هم نتیجه بده

ممنونم عزیزم تقریبا همه این کارای ک گفتی رو داریم انجام میدیم دعا کن برای ما هم نتیجه بده

انشاالله عزیزم اتفاقای خوب میفته نگران نباش توکل به خدا.تا خدا نخواد برگی از درخت نمیفته همه چی دست خودشه ♥️

ای جانم خدارو هزار مرتبه شکر خداحفظشون کنه مشکل شنا چی بود عزیزم؟ 

ممنونم عزيزم ان شا الله شما هم به زودي صاحب فرزنداني سالم و صالح ميشين ، عزيزم همسر من واريكوسل داشت و به همين خاطر هم اسپرمهاش مقداري ضعيف بود و واريكوسلش رو عمل كرد ولي بعد از عمل هم باز باردار نشدم حتي با ٤ بار آي يو آي كه مجبور به آي وي اف شديم ولي خوب بعد از به دنيا اومدن دخترم ٢ بار با فاصله خيلي كم و با داشتن فقط تعداد خيلي خيلي محدودي ر ا ب ط ه من طبيعي باردار شدم .

من خودم هم مشكلي نداشتم .

ممنونم عزيزم ان شا الله شما هم به زودي صاحب فرزنداني سالم و صالح ميشين ، عزيزم همسر من واريكوسل داشت ...

خداروشکر ک مادر شدین و این ک طبیعی باردار شدن نعمت بزرگیه برای منم دعا کنید خدا بهم نظر کنه طبیعی نخواستیم با همون آی وی اف حداقل مادر بشم آرزو ب دل نمونم😔

دی آف آی چیه؟؟

شکست کروموزومی اسپرم