2777
2789
ببین واسه ما بردارا باهم به مشکل خورده بودن انوقت قیافشو این واسه من میگرفت انگار من گفتم دعوا کنن خ ...

فدا سرت تو ذاتن حتما خوبی ک خوبی کردی بقیه رو وللللش

حسادت ب چی بابا طرف از نظر مالی خیلی سرهههههههه

این ذات خودشونه دختر از چیزایی که دارن راضی نیستن همش حس میکنن چیزایی کم دارن یا بقیه جاریشونو بیشتر دوسدارن یا حتی برای اون کارای بیشتری انجام دادن

من سپردم به خودش هرچه خدا میخواهد...❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوشبحالت منم دوس دارم خوب باشیم

ایشالا خوب میشید

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
ببین واسه ما برادرا باهم به مشکل خورده بودن انوقت قیافشو این واسه من میگرفت انگار من گفتم دعوا کنن خ ...

اره من یکیو میشناشم حتی رو بچشم تاثیر میزاره که با جاری و برادرشوهرش بد رفتار کنه 

این ذات خودشونه دختر از چیزایی که دارن راضی نیستن همش حس میکنن چیزایی کم دارن یا بقیه جاریشونو ...

نمیدونم خیلی دوس دارم عکس خودم و خودشو بزارم میترسم شناسایی بشم شرفم بره😐😐

نمیدونم خیلی دوس دارم عکس خودم و خودشو بزارم میترسم شناسایی بشم شرفم بره😐😐

احتمال داره از نظر قیافه و اندام اینا بهت حسوده کنه؟؟؟

اره من یکیو میشناشم حتی رو بچشم تاثیر میزاره که با جاری و برادرشوهرش بد رفتار کنه 

اصلا خیلی خراب شد رابطمون خیلی بد کردن. الانم هروقت کارشون بیوفته زنگ میزنن میان. آدمی که ذاتش بد باشه یه روز اینجوری خودشو از چشم میندازه

هیچ اگر سایه پذیرد منم آن سایه هیچ... 

!این یک پیام تبلیغاتی است!

تمامی جراحی های مربوط به زیبایی سینه

لیفت سینه

جراحی زیبایی شکم

ژنیکوماستی و ...

🩺💉دکتر علیرضا بخشایی کیا💉🩺

💉🩺فوق تخصص جراحی پلاستیک 🩺💉

آدرس: زعفرانیه، میدان اعجازی، ساختمان صفا ۲ (ابتدای خیابان میرزایی، پلاک ۵۲) طبقه ۳، واحد ۷

شماره تماس:

021-22179440 | 021-22179317

https://drbakhshaeekia.com/

https://www.instagram.com/dr.bakhshaeekia/