2777
2789

یکی از اقوام ما ک ۷۰,۷۵ سالشه ۳,۴ ماه پیش کرونا گرفت و بیمارستان بستری شد و همونجا حالا نمی‌دونم بخاطر نرسیدن اکسیژن ب سرش بود یا بخاطر سکته مغزی ، هوشیاریش اومد پایین ...

بعد آوردنش خونه ، اوایل حتی خیلی هم نگا نمی‌کرد گاهی روزا شاید ۵ دقه هم چشاشو باز نمی‌کرد حتی

اما هی ب مرور و رفته رفته نگاهش خیلیییی فرق کرده ، هرطرف خونه بری با نگاهش دنبالت می‌کنه...عطسه هاش بیشتر بوده ک اول نبود اصلا ... بعد گاهی یه لبخندی زده جدیدا ... می‌خوام ببینم میشه گفت با این پیشرفتا زندگیش نباتی نیس ؟

بعد یه سری کلماتی هم آروم گاهی میگه اما غیر ارادیه

یه پسر دارم شاه نداره😍

هوشیاریش چنده؟

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ینی می‌خوام ببینم این پیشرفتا ربطی نداره و هرکسی ک زندگی نباتی داره این پیشرفتارم داره؟

مامانم میگه دکتر گفته ب مرور اگه لخته رد بشه هوشیاریش میاد بالا اما نمی‌دونم چرا نمیتونم قبول کنم حرفسو 😢😢حس میکنم الکی داره امید میده ب من

یه پسر دارم شاه نداره😍

مث مامان من.😔الان چندماهه هوشیاریش خیلی پایینه

چشاشم نمیبینه

کلا دراز کش شده😭😔

خیلی هم هزیون و حرفای بی ربط میگه😔

پروفایلم... ارزومه... لطفا واسه رسیدن بهش یدونه صلوات واسم بفرستید..❤