2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیا تایپیک آخر من معرفی کردم

طبیعت سر لج ورداشته بامن👊🏻نمیاد هیچکی حتی حرفاش به کارم🗣❌اصنم نمیخام به عقب برم🚶🏻‍♂️از خونمون میاد فقط درداش به یادم                                                                                                                                                                                                                                                                      

اگر اهل اکشن هستی فیلمای استودیو مارول خیلی خوبه سریال هم من گیم آف ترونز و وایکینگ ها و بریکینگ بد رو پیشنهاد میکنم به جز اینا سینمایی‌های لیست سایت IMdb هم قشنگه 

ما را به سخت‌جانی خود این گمان نبود... 
اگر اهل اکشن هستی فیلمای استودیو مارول خیلی خوبه سریال هم من گیم آف ترونز و وایکینگ ها و بریکینگ بد ...

ممنون اگ صد رو دیدین سریال مث ایم هم میشناسین؟

☆彡彡 نسیمم ミミ☆
داستانش میگی؟

یه گروه بز رگ ب اسم شاهنگ با مدیریت ارشد شاهنگ که همون امیر ماکان بنده میخوان برن جزیرهکیشو اختصاصی کنن

خیلییی گروه خفنیهههههههه خیلییییی

ی دختر خبرنگاره میره سر از کار اونا در بیاره ک امیر واسه این که از سر خودش وا کنه بنظرم نقش بازی میکنهک عاشقشع 

تا قسمت6 اومده