2777
2789
عنوان

بازی تاج و تخت!!!!!

402 بازدید | 9 پست

سلام دوستان خسته نباشید

من دوروزه دارم فیلم بازی تاج و تخت  و میبینم تعجب کنید ک بعد دو سال تازه دارم میبینم🤦‍♀️😂ولی یه سوال این سریال ۸ فصل داره هز فصل چند قسمته؟ 

منم تا فصل ۵ دیدم بقیشو فرصت نکردم ببینم

میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود:با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر کنم ده فصل باشه کُلش ۷۰قسمت

با نگاه عاشقونه❤چه عاشقانه ای خواهد شد وقتی نگاه در نگاه تو نفس در نفس های تو در آغوشی پر از عطرِ تنِ تو آرام بگویم (دوستت دارم)❤(درخواست دوستی🙅🏻‍♀)👊🏻
والا منم میبینم با نامزدم الان فصل ۳ ایم ده قسمت ۸ قسمت ببین خیلی بذه متاسفانه از فصل ۵ ب بعد دوبله ...

عه 

پس هر فصل ده قسمت

من با دوبله مشکلی ندارم اما جدابه😊

راستی عزیزم انشالله خوشبخت بشی

عه  پس هر فصل ده قسمت من با دوبله مشکلی ندارم اما جدابه😊 راستی عزیزم انشالله خوشبخت بشی

مرسی عزیزم😍 والا ما مانی هیست رو میدیدیم اون تموم شده فصل جدیدش دو روز دیگه میاد احتمالا فصل آخرش باشه اینم فیلم قدیمیه نامزدم چند سال پیش دیده با من شروع کرده ب دیدن....

من پسرم دوسالشه این فیل خیلی صحنه داره میترسم ازش همش کارهای تلوزیون و حرفا رو تقلید میکنه همه چی هم میفهمه بنظرتون نگاه نکنم؟مثلا مجری دستاشو یجوری تکون بده اینم همون کارو میکنه

میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود:با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم 
من پسرم دوسالشه این فیل خیلی صحنه داره میترسم ازش همش کارهای تلوزیون و حرفا رو تقلید میکنه همه چی هم ...

ن عزیزم تو گوشی یا لپ تاپ ببینید صحنه های چرت خیلی داره کل فیلم از فاحشه و فاحشه خونه ساخته شده