2777
2789

سلام دوستان 

من تو هفته ١١ سقط كردم 

هفته ٧ قلبشو شنيده بودم

دكترا گفتن هفته ٩ قلبش ايست كرده 

حالا ميترسم از بارداري مجدد.كسي بوده بعد كورتاژ باردار نشده باشه؟يا مشكل چسبندگي رحم و اينا گرفته باشه؟ 

يا كسي بوده كه بارداري موفق داشته باشه؟

بعد چند وقت؟ 

اصلنم نگران نباش با خیال راحت اقدام کن منم اردیبهشت تقریبا دوماهم بودسقط کردم دوماه بعدش دوباره باردارشدم فعلا خداروشکر مشکلی نیست ایشالاشماهم ایندفعه صحیح وسالم بغلش میگیری 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلنم نگران نباش با خیال راحت اقدام کن منم اردیبهشت تقریبا دوماهم بودسقط کردم دوماه بعدش دوباره بارد ...

ان شالله كه بارداري موفق داشته باشي عزيزم.من هيچ علامتي نداشتم فقط ويارام رفته بود و پهلوم درد شديد داشت چون شوك بدي بهم وارد شد . خون و لك هيچي .

اصلنم نگران نباش با خیال راحت اقدام کن منم اردیبهشت تقریبا دوماهم بودسقط کردم دوماه بعدش دوباره بارد ...

استرس نداشته باش. كورتاژ شدي؟ الان به سلامتي هفته چندمي؟ 

دوماه منظورت دوتا پريودي رد شد؟؟ يا نه از روز سقط ٦٠ روز؟ 

ان شالله كه بارداري موفق داشته باشي عزيزم.من هيچ علامتي نداشتم فقط ويارام رفته بود و پهلوم درد شديد ...

اخی الهی بگردم ایشالا اندفعه مواظب خودت باش منم همینجورشدم اتفاق بدی افتاد وسقط شد 

استرس نداشته باش. كورتاژ شدي؟ الان به سلامتي هفته چندمي؟  دوماه منظورت دوتا پريودي رد شد؟؟ يا ...

نه عزیرم قرص وامپول داد بهم گف کورتاژ نشی بهتره من گلم 29 اردیبهتشت سقط کردم اخرین پریودیمه19 مردادبودکه دیگه نشدم عزیرم یا دوبارپری شدم یا سه بار الان هفته 14 هستم 

نه عزیرم قرص وامپول داد بهم گف کورتاژ نشی بهتره من گلم 29 اردیبهتشت سقط کردم اخرین پریودیمه19 مردادب ...

العي ك موفق باشه و به سلامتي بگذره اين روزا.

برا من هروزتو تعريف كن از تجربت استفاده كنم