2777
2789
عنوان

خانومایی ک بچه هاشون مشکل بلع داشتن یا دارن کمک😓😓

| مشاهده متن کامل بحث + 7324 بازدید | 37 پست
پسر من دقیق نه ماهش بود سینه خیز رف دندونم نه ماهگی درآورد الان ک هجده ماهس پنج تا دندون داره کلا🥲

خداکنه اینم بره انقد که همه می گن چرا نمی ره

😍خدایا سلامتی بچه هامو ازت می خوام 🙏🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بردم میگن بزرگ بشه خوب میشه  نه اضافه وزن داشت تا وقتی شیرمیخورد که از شیر گرفتم نرمال شد

خوبه پس خداروشکر من مشکلم اینه ک وزن نمیگیره و چیزایی ک بش وزن میده رو نمیخوره همه م فکر میکنن من از قصد دارم بش گشنگی میدم🙂

خدایا شکرت 🙂🙂🙂
من یه دکتر میشناسم که مادرشوهرم میگه خیلی خوبه شوهرم و دوتا برادرشوهرامو پیشش میبرده الانم هست اما م ...

دکتره کجا هس چون من شهرستانم ولی بازم معرفی کن اگه بتونم میبرمش فدات

خدایا شکرت 🙂🙂🙂

پسر خواهر و دوستم نه سینه خیز رفتن نه چهار دست و پا یهو بلند شدن راه رفتن ولی پسر خودم می‌ره ،شما هم هر کی هر چی گفت بگو هر بچه ای یه مدل هست قرار نیست همه بچه ها چهار دست و پا برن،بعدشم باز حالا خیلی نگرانی به دکتر بگو ببین چی میگه 

پسر من ده ماهشه لاغره تازه شروع کرده غذا میخوره اصلا اصلا چیزی جز شیرم نمی‌خورد،دکتر متخصص میگه نرما ...

نه بابا خیلی کم داره باید یازده یا دوازده میبود ک ۸۶۵۰هه 😞

خدایا شکرت 🙂🙂🙂
دورازجونت حرص نخور اصلا اهمیت نده بهشون والا بخدا الان باید حمایتت کنن که فشار از روت برداشته بشه🤨

هیییی خواهر کیه ک بفهمه بخدا صب ک چشمو وا میکنم از خواب میگم خدا من چیکار کنم چی درس کنم ک بخوره مقوی باشهبرام شده ی معزل🙁

خدایا شکرت 🙂🙂🙂
خب شاید همیشه میکس کردی عادت کرده شده کم کم برنج نرم رو له کن روش آب خورشت بریز اندازه نخود کم کم بز ...

نه والا خود مادرشوهرمم چن بار امتحان کرده ها بالا آورده روش کلا هر کار بگی کردم فقط الان فکرم درگیره میگم نکنه مشکل بلع داشته باشه اصلا جوییدنم ک بلد نیس 😕

خدایا شکرت 🙂🙂🙂

نبابا نترس داداشمم اصلا چار دست و پا نرف فقط میغلتید یهو پاشد را رف البته خیلی دیر ،اون خیلی زود زبون باز کرد میگفتن از اونه خیلیممم ماشالا باهوشه ها الان نترس بچه با بچه فرق داره همین دختر خواهرشوهرم شش ماه از پسرم کوچیکتره هم ماشالا وزنش خوبه هم هم قد پسرمه هم دهنش پره دندونه ولی آقازاده من تنبل تشریف دارن😏

خدایا شکرت 🙂🙂🙂
نبابا نترس داداشمم اصلا چار دست و پا نرف فقط میغلتید یهو پاشد را رف البته خیلی دیر ،اون خیلی زود زبو ...

دختر من تو روروئک مثل موشک می ره با قل خوردن تو خونه می چرخه خودم بزارمش کنار مبل دست می گیره خودش وایمیسته دس دسی می کنه غذاشو تعارف می کنه صدا از خودس درمیاره از شش ماهگیم بدون کمک نشست جدیدا هم بوس می کنه اما وقتی یکی می گه دیگه باید می رفت چرا نمی ره اعصابمو بهم می ریزه

😍خدایا سلامتی بچه هامو ازت می خوام 🙏🤲
دکتره کجا هس چون من شهرستانم ولی بازم معرفی کن اگه بتونم میبرمش فدات

تهرانه مهرآباد

بترس از آن که در دنیا ندارد جز خدا یاری که نابودت کند آهش اگر قلبش به درد آری
دختر من تو روروئک مثل موشک می ره با قل خوردن تو خونه می چرخه خودم بزارمش کنار مبل دست می گیره خودش و ...

ب منم خیلی میگن ولی نترس هر بچه با بچه دیگه فرق داره اینو من نمیگمااا پسرمم دکتر بردبم میگف بچتونو با ی بچه دیگن مقایسه نکنید هر کدوم باهم فرق دارن عجلخ نکن فوقش تا یکی دوماه دیگه را میره همین ک مبلو میگیره پامیشه کافیه 

خدایا شکرت 🙂🙂🙂