سلام خانوما ، من پسر 18ماهه ای دارم ک فکر میکنم مشکل بلع داره البته بگم ک 33هفته دنیا اومد و وزن تولدشم 2650بود ینی از اولم کم بود الانم ک 8650 خیلی کمه 😭بخدا خسته شدم هی کی میبینتش میگن ک عاره تروخدا بش برس و ... خلاصه ک همه شدن براش دایه بهتر از مادر خیلی اعصابم خورده 😢تا شش ماه وزنش خوب بودولی بعد اون دیگه چن ماه استوپ کرد و الانم ک بزورر شده اینی ک هس 😔 کلا نه برنج میتونه بخوره نا پوره سیبزمینی نه تخم مرغ آبپز ن گوشت فقط سوپ و فرنی و غذاهای میکس شده انگار میمونه تو گلوش نمیتونه قورت بده سرخ میشه سرفه میکنه بالا میاره یا تف میکنه بیرون بخدا دیگه خسته شدم هم از دست خودم هم بچه م هم حرف و طعنه های مردم😭چیکارش کنم چ دکتری ببرمش ؟؟؟اگه کسی میدونه لطفا راهنمایییم کنید واینم بگم ک شیر خودمو میخوره از بهداشت گفتن شیر پاستوریزه بده یا شیر گاو ولی اونارم اصلا نمیخوره😔😔دکتر تغذیه هم بردمش کلی دارو و شیر خشک داد تو یه ماه پنج سانت قدش بیشتر شد با شیر خشک چارصد گرمم چزنش ولی بعد ی ماه اصلا نخورد اینم بگم ک تو خواب میدادما تو بیداری اصلا نمیخورد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دکتر نگفته برای بلعش باید چکار کرد دختر منم ۳۳ هفته بدنیا اومد الان ۹ ماهشه راحت می خوره ربطی به نارسیش نداره بعد بچتون کی سینه خیزو چهاردستوپا رفت دختر من فقط می شینه و قل می خوره خیلی نگرانشم
من نمیدونم چرا بعضیا فکرمیکنن ما هیچی بلد نیستیم و هی دوست دارن نمک رو زخم آدم بپاشن
عاره بخدا بببین مادر شوهرم نمیگم بده ها نه خوبه انصافا ولی میدونن ک چ بچه بد مجازیه مگه من دوس دارم ب بچم سوپ بدم عاخه دیروز میگه تروخدا بش برس فکر اون منو داغون کرده گفتم بخدا خودم بدتر از همه م ولی چیکار کنم هیشکی درکم نمیکنه همش میگن برس بش انگار ک من خنگم یا نامادریشم🙁
پسر من ده ماهشه لاغره تازه شروع کرده غذا میخوره اصلا اصلا چیزی جز شیرم نمیخورد،دکتر متخصص میگه نرماله وزنش ولی خب به قول شما هر کی میبینه میگه چقدر لاغره،شما هم ببین متخصص نوزاد چی میگه اگه وزنش نرمال باشه حرص نخور