سلام دوستان، کسی مرکز سونوگرافی توی تبریز میشناسه که قرارداد مستقیم با بیمه داشته بلشن؟ یعنی همه هزینه رو همونجا بیمه پرداخت کنه ، یا اینکه اگر نمیشناسین لطفا باید که سونوگرافی واژینال با بیمه چقدر هزینش میشه و مرکز خوب هم که قیمتش رو مطلع هستید بفرمایید ، البته بگم که برای مامانم میخوام چون ۵۳ سالشه و یائسه نشده مثلا هر ۳ ماه اینا یل گاها هر ۲ ماه یا ۱.۵ ماه پریود میشه خونریزیش خیلی شدید هست، خیلی استرس دارم به نظرتون مشکل از چی میتونه باشه؟ و اینکه انجام سونوگرافی در پریود امکان پذیره؟ کثیف کاری نمیشه چطوریه؟😑
من وقتی میام نی نی سایت👈🧔 من وقتی از نی نی سایت برمیگردم👈👴
من خودم پریود بودم ک واژینال انجام دادم بعضی مواقع میگن اصن پریود بایدباشی ک بری،،منم خیلی استرس کثیف کاریشو داشتم ولی چیزی نمیشه چون قبلش باید بری دستشویی مثانه ت خالی باشه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.