2777
2789
عنوان

بنظرتون کار در اسنپ در آمدش چقدره ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 27 پست
تهران خیلی بیشتره شوهر من فقط شبا ۸ تا ۱۲میره ۲۰۰ درمیاره ولی میگم تهران خیلی بیشتر ازین حرفاس

پس از بیکاری بهتره 

اینجا که کار می‌کرد از ۹صبح تا ۷شب۳ میلیون بهش میدادن بدون بیمه 

بهش گفتم بیاد بیرون ارزش نداشت  البته پولش هم نصفه و نیمه میدادن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کن روزی ۱۰ ساعت کار کنه

هر ساعت حداقل ۳۰ تومن بگیره

درآمد یک ماهش میشه ۹ میلیون

پول بنزین هم هست البته

ولی خیلی بهتر از هیچیه

اصولی کار کنه،انشاءلله موفق میشه

Bir gün tüm hayatın gelecek.Gözlerinin önünden geçer,Yani görülmeye değer bir şey yap

شهر ما شهر کوچیکی برادرشوهر من سه ساعت صب میره دو سه ساعتم شب به عنوان شغل دوم البته خانومش میگفت تقریبا به ۵ساعت روزی ۱۷۰درمیاره ماشینشونم گازسوز راضی بودن حالا همسر شما به عنوان شغل بخواد بهش نگا کنه میتونه بالای ۱۰ساعت کار کنه

شهر ما شهر کوچیکی برادرشوهر من سه ساعت صب میره دو سه ساعتم شب به عنوان شغل دوم البته خانومش میگفت تق ...

آره دیگه باید کار کنه 

خدا شاهده همین الان هم پول اجاره خونه و پول خرید مایحتاج خونه من میدم 

چند ماهه درست و حسابی کار پول در نمیاره 

بهش گفتم از کارش بیاد بیرون بره اسنپ که در آمد داشته باشه 

آره دیگه باید کار کنه  خدا شاهده همین الان هم پول اجاره خونه و پول خرید مایحتاج خونه من میدم&n ...

اره خوبه اتفاقا کار دیگه دایی خودمن هر چقد جاهای مختلف کار کرد خیلی حقوق میدادن بهش۶ت بود با یه بچه سخته دیگه ماشینشو فروخت یدونه سمند از این زردا خرید بین شهری کار میکنه میگه۱۶ت اینا در میاره درسته به ماشینم خرج میکنه اما خیلی بهتر شده