2777
2789

سلام بچه ها 

اطلاع دارین کدام بیمارستان خصوصی در شیراز سزارین اختیاری انجام میده

من یه دونه دیدم شفا

خبردارین از امکانات و رسیدگیشون

دکترت نامه بده خیلی جاها قبول میکنن. من دکترم بیمارستان اریبهشت و پارس بود. پارس رفتم راحت قبول کرد، قبلش اردیبهشت رفتم سختگیری کردن

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

دکترت نامه بده خیلی جاها قبول میکنن. من دکترم بیمارستان اریبهشت و پارس بود. پارس رفتم راحت قبول کرد، ...

راضی بودی از امکانات و رسیدگیشون 

کی رفته

چقدر گرفتن

اسم دکترت چی بود عزیزم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راضی بودی از امکانات و رسیدگیشون  کی رفته چقدر گرفتن اسم دکترت چی بود عزیزم

اره راضی بودم رسیدگیشون عالی بود. سزارین که کلا سخته خیلی داغون بودم بعدش ولی خود بیمارستان خوب بود

دکترمم معصومه اسلامیان خیلی ماهه😍مطبش میدون دانشجو ساختمون۲۰۰۰هست

دقیقا پارسال همین موقعا بود که نامه بردم بیمارستان، ۲۲آذر زایمان کردم. ۸تومن شد، الان گرون تر شده حتما

میتونی بری سوال کنی هزینه رو میگن بهت

دقیقا پارسال همین موقعا بود که نامه بردم بیمارستان، ۲۲آذر زایمان کردم. ۸تومن شد، الان گرون تر شده حت ...

منم پسرم 22 آذر بدنیا اومده الان سه سال پیش

منم پارس رفتم نگاه کردم بنطرم مبومد خلوت بود اما برا زایمان رفتم اردیبهشت

روز زایمانم خیلی شلوغ بود زیاد راضی نبودم

پارس چطور بود  وصعیت اتاق عمل و رسیدگیشون؟ دکترتون کی بودن؟

خیلی خوب بود واقعا راضی بودم. پرسنل اتاق عمل خیلی مهربون بودن واقعا استرسم کم شد. کلا بیمارستان کوچیک و خلوتی هست. دکتر معصومه اسلامیان دکترم بود

منم پسرم 22 آذر بدنیا اومده الان سه سال پیش منم پارس رفتم نگاه کردم بنطرم مبومد خلوت بود اما برا زا ...

عزیزم 😍😍😍😍 آره منم اول میخاستم برم اردیبهشت، همه ان اس تی ها هم اونجا انجام میدادم هر هفته. اما سختگیری کردن قبول نکردن. دیگه رفتم پارس که خیلی بهتر بود

دقیقا پارسال همین موقعا بود که نامه بردم بیمارستان، ۲۲آذر زایمان کردم. ۸تومن شد، الان گرون تر شده حت ...

تشکر فراوان

سالگرد مامان شدنتون رو پیشاپیش تبریک میگم🌷🌷🌷

تشکر فراوان سالگرد مامان شدنتون رو پیشاپیش تبریک میگم🌷🌷🌷

فدات عزیزم. زنده باشی😍😍😘😘 انشالله شما هم کوچولوت رو سالم بغل بگیری، زایمان راحتی داشته باشی❤