2777
2789

همش بهش فکر میکنم هیچ جوره نمیتونم بقبولونم به خودم که مرگ پایان زندگی خودم و اطرافیانم باشه

نمیدونم اگه یروز واسه اطرافیانم پیش بیاد چه بلایی سرم میاد

چون میترسم و واسم سنگینه قبول کردنش

اینکه یه ادمی که تا چنددقیقه قبل داشته نفس میکشیده و یهو حالش بدبشه وبیفته بمیره نمیتونم درک کنم

اینکه لحظه مرگ خودم و عزیزانم چجوریه عذابم میده

لحظه جون دادن و خاک شدن هیچ جوره تو تصورمم نمیتونم تحمل کنم

اینکه جسمی سالها زندگی میکنه ناراحتی خوشی میکشه کمو زیاد زندگی بعد یدفعه یا بابیماری بدی بمیره و بره چندین متر زیر خاک تنگ و تاریک و سرد و روش سیمان کشیده بشه حس خفگی بهم میده و جنون

کسی مثل من هست چرااینجوریم کاش هیچوقت دنیا نمی اومدم الکی الکی داره عمرمون میره اصلا چرا دنیا اومدیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعمال خودمون اون دنیا عذابمون میده نه خدا 

از اعمال خودمون میترسیم 

زندگی پس از زندگی رو تو گوگل سرچ کن ببین خیلی قشنگه و نگاهت به مرگ حتما تغییر میکنه ماه رمضون ها شبکه چهار پخش میکرد

ببین خدا چندتا دوست داره:)                               دیگران را ببخش حتی وقتی متاسف نیستند!                بگذار حق با آنان باشد                                              اگر این چیزیست که به آن نیازمندند                            خودت را به کوته فکری آنان گره نزن،                                        این سلامت روانت را از تو می گیرد...

من ميتونم پذيراي مرگ خودم باشم اما اطرافيانم و خانواده ام رو خير 

به مرگ خودم اصلا فكر هم نميكنم هر وقت اومد كه اومد ديگه اما دايم فكر بيماري و مرگ اعضا خانواده ام هستم همين داغونم كرده اولا فكر ميكردم فقط من اينجوري ام بعد فهميدم خيليها مشكل منو دارن

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
نیازی به پذیرش شما نیست ..امیدوارم هرگز واست پیش نیاد اما وقتی یکی از عزیزان فوت میکنن مجبور به پذیر ...

همین زندگی واسم نذاشته نمیتونم واقعا قبول کنم مرگ رو ترس دارم از اینکه یروز پاشم و بابدترین خبر عمر روبرو بشم یا عزیزی مو از دست بدم

خیلی سخته درک‌و باورش_همش باخودت میگی الان کجاست ،چکار میکنه 😞

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀
اینکه اون روزی که بخوام بمیرم یا عزیزانم چجور میگذره عادی یاخاص یا موقعی که فرشته مرگ میاد جونمو می ...

منم میترسیدم و مرگ سراغ عزیزترینم رفت و من پذیرفتم مرگ پایان نیست فقط از تن دنیایی رخت بستنه و من همچنان منتظر دیدار میمونم . 

مرگ من روزی فرا خواهد رسید،

روزی از این تلخ و شیرین روزها،

روز پوچی همچو روزان دگر،

سایه‌ای ز امروزها ‚ دیروزها،

دیدگانم همچو دالان‌های تار،

گونه‌هایم همچو مرمرهای سرد،

ناگهان خوابی مرا خواهد ربود،

من تهی خواهم شد از فریاد درد،

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 

دیگه وقتی ادم تو شرایط قرار میگیره ناخود اگاه کنار میاد

یهویی ب خودت میای میبینی دنیا رو سرت اوار شده 

ولی بازم میتونی بعد کسایی ک نفست ب نفسشون بند بود مثل قبل زندگی کنی

طبیعت ادمیزده

وقتی تو میگویی وطن بوی فلسطین میدهی من کی نژاد عشق با تازی برابر میکنم وقتی تو میگویی وطن از چفیه ات خون میچکد من یاد قتل نفس با الله و اکبر میکنم وقتی تو میگویی وطن شهنامه پر پر میشود من یاد فردوسی ان پیر دلاور میکنم وقتی تو میگویی وطن من خاک بر سر میکنم گویی شکست شیر را از موش باور میکنم ٫ زنده باد ایران و ایرانی ، درود بر کوروش بزرگ❤️

منم که چند ماهه خواهرم که سن کمی هم داشت فوت کرده ،،،هنوز باور نکردم!!!

هنوز موندم مامانم اون شب چجوری صابون و حوله و اینا واسه شستن خواهرم آماده کرد،چرا وقتی بوسیدم صورتشو انقد یخ بود،چرا یه شب تو سردخانه خوابید،چرا بعد شستن گذاشتنش زیر خاک