2777
2789

دلم خونه😢

ترخدا كسي تو خانوادش داره بياد حرف بزنيم 

خيلي داغونم

اشتباه نكن، نه زيبايي تو، نه محبوبيت تو،مرا مجذوب خود نكرد، تنها آن هنگام كه روح زخمي مرا بوسيدي، من عاشقت شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بیماری هستش تو دنیا بنام سندرم قلب شکسته.از ناراحتی اعصاب بدتره

بيمار ناراحتي اعصاب تو خانوادتون نداشتي كه بفهمي چي ميگم

اشتباه نكن، نه زيبايي تو، نه محبوبيت تو،مرا مجذوب خود نكرد، تنها آن هنگام كه روح زخمي مرا بوسيدي، من عاشقت شدم

بیماری اعصاب کلا ی چیز عمومی تو‌جامعمون شده زیاد بهش اهمیت نده و‌زندگیتو بکن مثل خیلیییییییی از ادمای دیگه زندگی همینه که هست!!

اراده کردم که تا شب یلدا که مراسمم هم هست به وزن64برسم😍😍✋از امروز به خودم قول میدم که واس رسیدن به وزن دلخواهم از هیچ ویز دست نکشم وزن فعلی:۷۰ قد:۱۶۹ وزن هدف:۶۴ که البته بازم ادامه میدم تا وزنم به۶۰برسه     ۱آذر:۶۹

هیچی دیگه همیشه داغونی ...  روز خوبش این که هیچ چیزی برات فرقی نداره  .. روز بدشم هزار بار مردنه

خدا دردهای تو را می بیند، او فرصت های جدیدی برای تو فراهم می کند، فرصت های بزرگ تر و بهتر از قبل …
سلام تادلت بخوادبیماراعصاب داریم توخانواده

مادرشوهرم انگار از سي سال پيش ناراحتي اعصاب داره ، الانم هر روز يه مشت قرصاي جورواجور ميخوره كه حالش بدتر ميشه 

میدونی بدترین قسمت بیماری اعصاب اینه که دیگران نمیفهمن چی میگی میگن داری تلقین سعی کن حالت بدنباشه مثاینکه به کسی که دستش شکسته بگی سعی کن دستت نشکسته باشه

خوشبختی یعنی خونوادمون داره سه نفره میشه😍😍
بیماری اعصاب کلا ی چیز عمومی تو‌جامعمون شده زیاد بهش اهمیت نده و‌زندگیتو بکن مثل خیلیییییییی از ادما ...

اين اوخر هر روز جيغ ميزنه ،گريه ميكنه ، همه رو نفرين ميكنه ، حال همه رو خراب كرده 

شوهرم دلش خونه 

پدرشوهرم داغونه 

اين اوخر هر روز جيغ ميزنه ،گريه ميكنه ، همه رو نفرين ميكنه ، حال همه رو خراب كرده  شوهرم ...

کی جیغ میزنه

اراده کردم که تا شب یلدا که مراسمم هم هست به وزن64برسم😍😍✋از امروز به خودم قول میدم که واس رسیدن به وزن دلخواهم از هیچ ویز دست نکشم وزن فعلی:۷۰ قد:۱۶۹ وزن هدف:۶۴ که البته بازم ادامه میدم تا وزنم به۶۰برسه     ۱آذر:۶۹
خودم داشتم خیلی شدید بوده

بيماريت چي بود؟ 

مادرشوهرم با توجه به علائمش فكر ميكنم دو قطبيه 

افسردگي حاد داره بيشتر مواقع 

بعضي روزام كه حالش خوبه بشدت پرحرف ميشه

بيماريت چي بود؟  مادرشوهرم با توجه به علائمش فكر ميكنم دو قطبيه  افسردگي حاد داره بيشتر ...

اوووه😑😑😑پدر شوهرت چجوری نگهش  داشته