2777
2789

از ساعت یک ک بیدار شد نخوابید.بزور خوابید شیرش خورد.هرکار کردم آروغ نزد.ب پهلو خوابوندمش.۶روزشه.

خیییلیی خستم و نمیدونم باید چیکارکنم.لازمه حتما آروغ بزنه؟

خدایا شکرت بابت این تو دلی که بهم دادی

به محض اینکه شیرشو خورد باید بزاریش رو شونه ات بزنه اروغ شو 

نزنه سر دلش باد میگیره سکسکه میوفته اذیت میشه

هیچ چیز در دنیا به اندازه بی عدالتی به وضوح احساس و درک نمی شود.#چارلز_دیکنز

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید پشتشو اروم اروم ماساژ بدی ( بعد معده شو) 

البته باید بغل کنی و نوزادو تکیه بدی ب بدنت ترجیحا یکم بالا ک معده ش تکیه کنه ب شونه ت و اروم پشتشو ماساژ بده نهایت پنج دیقه بعد اروغ میزنه

فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!

یه طرف نگش دار ی حالت نشسته بگیره پشتشو از پایین ب بالا ماساژ بده سریع میزنه .. 

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.

گلم وقتیکه میخوابن دیگه آروغ نمیزنن.و وقتیکه سکسکه گرفت دیگه آروغ لازم نیست..اه خوابیده باش آروغ نزنه استفراغ کنه اونم یکم معدشو سرحال میکنه دیگه سبک میشه..اگه روی دستت آروغ نزد خیلی آروم بلندش کن بزار روی شونت ولی ماساز نده خیلی آروووم با انگشتات بزن روو پشتش آروغ میزنه

🦋هر زخمی که به کسی میزنیم، اول روح خودمونو میخراشه💙
گلم وقتیکه میخوابن دیگه آروغ نمیزنن.و وقتیکه سکسکه گرفت دیگه آروغ لازم نیست..اه خوابیده باش آروغ نزن ...

اگه متوجه منظورمو متوجه نشدی برات فیلم بگیرم بفرستم عزیزم

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
اگه متوجه منظورمو متوجه نشدی برات فیلم بگیرم بفرستم عزیزم

مرسی گلم.این خیییییلی سخت خوابوندم.گذاشتم سر شونم اصلا اروغ نزد.الان استرس دارم

خدایا شکرت بابت این تو دلی که بهم دادی
خطرناک نیس آروغ نزده؟؟؟؟

نه گلم پسر منم وقتیکه میخوابه آروغ نمیزنه،بجاش یههه ذره استفراغ میکنه دیگه اضافه های معدش میاد بیرون راحت میشه معدش..وقتیکه بیداره آروغشو بگیر..پسر منم آروغ نمیزد وقتیکه میزاشتم روو دستم و ماساژ میدادم،بعدش گذاشتم رو شونه‌م و با ۴تا انگشتام آروم میزدم روی پشتش آروغ میزد..الانم فقط اون مدلی آروغ  میزنه جز اون نه..اونیکه میزارن روو دست واسه دل دردشون بیشتر موثره دل درد ک میگیره من میزارم روو دستم ماساژ میدم فوری آروم میشه..ولی زیاد اونجوری نگه ندار پون کوچیکه وقتیکه میزاری روو شونت هم زیاد نگه ندار همینکه آروغ زد درجا بیارش پایین کوچیکه فعلا..من از یک ماهو نیمگی اونجوری نگه میدارم اونم ۱۰ دقیقه اینا تا پشتش یکم آرومشه

مرسی گلم.این خیییییلی سخت خوابوندم.گذاشتم سر شونم اصلا اروغ نزد.الان استرس دارم

آخه خودش رفلاکس داره بخاطر همون اذیت میشه الهی فداش بشم من🥺

عزیزم اگه یبوست نیست بهش عرق نعنا بده..یکم آب ولرم بریز توو یه فنجون یعنی نصفِ فنجون آب نصف بعدش عرق نعنا(اگه عرق نعنا تند باشه یک سوم عرق بریز بقیشو آب) بعدش ۳ تا قند بریز تا یه ذره شیرین باشه بچه با لذت بخوره درجا دل دردشو قطع میکنه اگه یبوست باشه نده..نصفه قاشق چای خوری بهش بدی درجاااا آرومش میکنه من برای پسرم گرایپ میکسچر خارجی هم میدم که اونم عصاره عرق نعنا و زنجبیل اینا داره ولی روزی ۳ بار میتونی بدی اونم یه قاشق چای خوری اونم موثره خیلی ولی  خارجیش،ایرانی اثر نمیکنه

آخه خودش رفلاکس داره بخاطر همون اذیت میشه الهی فداش بشم من🥺 عزیزم اگه یبوست نیست بهش عرق نعنا بده. ...

اگه میخوای عکس شربتشو بفرستم برات