2777
2789
پسرم ذاتا اجتماعیه و عاشق بازی با بچه ها. بیشتر اوقات بچه ها ازش اسباب بازی اشو میگیرن اگرچه خودش اوناون لحظه نیازش داشته باشه. و تهدیدش میکنند اگه اسباب بازی اتو ندی ما میریم. اون هم قبول میکنه فقط به خاطر اینکه بچه ها بمونن.
عصاره همه خوبی ها را جمع کردند و با آن مادر را آفریدند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید با مشاور صحبت کنى.حتما. پیگیرى کن که این رفتارش از بین بره و تو بزرگ سالى توش نمونه
خداوند همیشه بهترینها را برایم فراهم می کند. من هر لحظه شاد تر و پر انرژی تر از قبل هستم .شادی و آرامش از آن من است .ممنونم خدا
عزیزم پسرت چند ساله هستش ؟ البته جواب دقیق سوالت و نمی دونم...اما یکی از راههای آموزش به بچه ها اینکه توی قالب قصه و بازی...رفتار مورد نظر اموزش بدیم..می تونی مثلا با پسرت بازی کنی... و مثلا توی بازی بهش یاد بدی بازی می تونه بدون اسباب بازی اون هم ادامه پیدا کنه.... توی رفتار خودتون هم خوب دقیق بشین....خیلی امر ونهی اش نکنین..وسعی کنین ازت نفسش بالا بره...کارهای خوبشو تشویق کنین...
تاپیک دکتر هلاکویی و تعلیم و تربیت کودکان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1018272&PageNumber=1
فکر کنم تو بعضی از بچه ها این حالت باشه دختر من تو یه سنی مثلا ٥ و ٦ هر جایی که بچه ها جمع بودن مثل مهد و پارک برای اینکه باهاش بازی کنن و قهر نکنن بهشون هر چی داشت میداد البته از همون اول برخورد رشوه میداد اصلا نمیزاشت ببینه میان طرفش یا نه تو مهد هم بسکه ازین کارا میکرد بچه ها هر روز یه سفارشی بهش میدادن مثلا برامون چاپ بیار پارک هم که میرفتیم اول یواشکی چند تا چیز ریز میز برمیداشت تا بده بچه ها علنا رشوه میداد واسه رابطه در صورتیکه اصلا نیازی نبود به این کارا چون عم اخلاقش خوبه و بچه ها باهاش راحتن و هم ظاهرش خوب و تمیز و شیک بود خلاصه یه مشکل جدی بود فکر کنم بلد نبود حور دیگه ای رابطه برقرار کنه نمیرفت جلو پیش بچه ها و همش میگفت با من دوست نمیشن الان کلاس اوله خیلی بهتر شده دیگه رشوه نمیده !!! نهایت معاوضه میکنه
جاریم سه پسر بزرگ داره که هر سه مودب و موفق هستن. اون میگفت هر سه پسر من هم همین جوری یودن. ولی الن که بزرگ شدن انسانهای کاملی هستن و اون اخلاق بچگی رو با خود ندارن اگرچه مهربون و دست و دلباز هستن ولی یاد گرفته اند که چطور از حق اشون دفاع کنن. جاریم میگه نگران نباش. بچه های ما دل صاف ان.
عصاره همه خوبی ها را جمع کردند و با آن مادر را آفریدند