2777
2789

بچه ها سلام

من مدرک بین المللی نقاشی سیاه قلم رئال و هایپر رئال رو دارم ،تا حالا به فکر آموزش نبودم، اما میبینم تو اینستاگرام خیلی آموزش های مجازی زیاد شده، منتهی قیمت هاشون بالاس، حالا میخوام از هنرم اگه خدا بخواد هم پول در بیارم هم باعث شم هر کسی به نقاشی و سبک سیاه قلم علاقه داره با حداقل هزینه ای که میکنه آموزش ببینه و خودش بشه نقاش تمام و کمال، ماهی ۳۵ تومن فقط هزینه ی هر ترم هست

، هنوز فیلم های آموزشی رو ضبط نکردم چون نمیدونم کسی استقبال میکنه یا نه، به نظرشما استارت بزنم؟

اره حتما😍😍 برای رواج کارت و اینکه از سر دلسوزی و انسان دوستانه کار میکنی صلوات میفرستم اسمون 🙏🕊🕊🕊

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمونه کار میزاری؟

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        
من خودم نقاشم عزیزم شروع خوبیه ولی مهم روش تدریسته و اینکه ماهی سی و پنج خیلی کمه به تواناییت شک میک ...

آخه بخوام هشتاد اینا بگیرم بازم میشه مث بقیه و واقعا خیلی ها براشون مقدور نیس خصوصا با وضعیت های الان 😉