2777
2789
عنوان

کیا نزدیک پریود خیلی حساس و افسرده میشن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 26 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میفهممت منم همینطوری میشم😔 هیچ راه حلی نداره یعنی؟

نه فقط باید یه بنر بزنیم پشتمون تااطلاع ثانوی نزدیک نشوید خطر❌ جویدگی ❌من بعدشم کلی عذاب وجدان میگیرم بخاطرهمین دعامیکنم کسی سمتم نیاد

من برای دخترانم آرزوی خوشبختی میکنم مادرم هم برای من آرزوی خوشبختی کرده بود ومادرش هم برای مادرم. من یقین دارم روزی دختری ازنسل ماخوشبخت خواهدشد😔😔سایه جون مامان ساغرعمرمامان دلم برای بغل کردنتون تنگ شده خدایا منکه نشد ولی دخترام وخوشبخت کن التماست میکنم خداجون.دلم براتون پرپرمیزنه 😔😔😔😔روله بی توتک تنیام له تنیایی تنیاترم وختی یادت کفم روله جورچیلگ آگرگرم😭😭روله باوتازندگیم گشتی قربانی تماشات کم روله مگر ودیدارت دل خصه بارم شادکم😢😢
ممنونم از نظرت دوست گلم . راجب بهش میخونم اگر تاثیر داشته باشه از ماه دیگه میخورم

رو من واقعا جواب داد من همینطوری بودم اصلا به شوهرم میگفتم بیا ی چیزی بگو من گریه کنم آروم بشم ی جا خوندم خوردم دیدم حالم خیلی بهتره

من کاش افسرده میشدم 😩 پاچه‌گیر میشم 😕 قبلاً اینجوری نبودم، فکر کنم یکی دو ساله، یعنی انقد بحث میکن ...

😔😔😔من بعد چند روز که بهتر میشم خودم خجالت میکشم از رفتارم

مثلا همین امروز یه حرفی به خواهرم زدم خیلی نا حق بود. بعدش هم ازش معذرت خواهی کردم. گفتم بهش تو هیچوقت تو مشکلات من همراهم نبودی و فقط منو سرزنش کردی. در صورتی که میدونم خواهرم همیشه خوبی برام خواسته و اصلا قصد سرزنش نداشته

رو من واقعا جواب داد من همینطوری بودم اصلا به شوهرم میگفتم بیا ی چیزی بگو من گریه کنم آروم بشم ی جا ...

چه قدر خوب. ممنونم از راهنماییت. الهی که همیشه خوب باشین. در طول ماه میخورین؟ یا مثلا چند روز قبل از پریود؟

نه فقط باید یه بنر بزنیم پشتمون تااطلاع ثانوی نزدیک نشوید خطر❌ جویدگی ❌من بعدشم کلی عذاب وجدان میگیر ...

😂بخدا باز از همونم بهدونه میگیرم. میگم من اینو نوشتم تو از خدات بود نیومدی😁 

خدایا خودت مارو شفا بده😂

😂بخدا باز از همونم بهدونه میگیرم. میگم من اینو نوشتم تو از خدات بود نیومدی😁  خدایا خودت مارو ...

😅😅😅

من برای دخترانم آرزوی خوشبختی میکنم مادرم هم برای من آرزوی خوشبختی کرده بود ومادرش هم برای مادرم. من یقین دارم روزی دختری ازنسل ماخوشبخت خواهدشد😔😔سایه جون مامان ساغرعمرمامان دلم برای بغل کردنتون تنگ شده خدایا منکه نشد ولی دخترام وخوشبخت کن التماست میکنم خداجون.دلم براتون پرپرمیزنه 😔😔😔😔روله بی توتک تنیام له تنیایی تنیاترم وختی یادت کفم روله جورچیلگ آگرگرم😭😭روله باوتازندگیم گشتی قربانی تماشات کم روله مگر ودیدارت دل خصه بارم شادکم😢😢
😔😔😔من بعد چند روز که بهتر میشم خودم خجالت میکشم از رفتارم مثلا همین امروز یه حرفی به خواهرم زدم ...

آدم دست خودش نیست، فقط دوس داره غر بزنه و گیر بده و بحث کنه، شوهر من دیگه می‌دونه 😕

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...