2777
2789

دخترا بی زحمت از ترفند های خونه داری تون بگید

چیکار میکنید که خونه همیشه تمیز باشه؟

عادت های خوب تون رو بگید

ترفند های خانه داری تون رو بگید

دستور پخت غذا های خوش مزه تون

واسه شادی و سلامت روحی بچه ها و خودتون چیکارا میکنید؟

چه طوری به زندگی تون نظم و روتین دادید؟

با آدم های نچسب زندگی تون چه جوری حد و مرز ها رو درست کردید؟

چه کار هایی به نظرتون بده و مناسب نیست

کلا نظرات تون راجع ی خانه،خانواده،سلامت و فرهنگ رو دوست دارم بشنوم

ممنون از همگی تون🌷🌷🌷

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕

هرچیزیو برمیداری کارت تموم میشه برگردون سرجاش

واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎
هرچیزیو برمیداری کارت تموم میشه برگردون سرجاش

چشم

دیگه چی عزیزم؟

میشه با حوصله و با دقت بگی؟

یکم فکر کنی کلی چیز یادت میاد

خصوصا ریزه کار یا رو بگو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واس شادیت واس خدا ودل خودت زندگی کن

واس زندگیت سحر خیز باش صبونه نهار شامت سر تایم باشه

زعفران یکم بریز تو خورش قیمه مزش خوب میشه

رازتو به کسی نگو

هر شوخی جلفی نکن

معجزه در لحظه اتفاق میفته...آماده باش

مامانم تا غذا داشت پخته می شد ظرفایی که کثیف شده بود رو می شست و بعد غذا همون وقت ظرفاشو می شستیم..بعدم که خشک شد سریع می گذاشتیم کابینت..که دوباره ظرف می شوریم لک نگیره..

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

من‌ ماهی یه بار روفرشی ها و موکت آشپزخونه رو میشورم

ولی بازم دلم راضی نیست

کلا همیشه احساس میکنم خونه کثیفه

واس شادیت واس خدا ودل خودت زندگی کن واس زندگیت سحر خیز باش صبونه نهار شامت سر تایم باشه زعفران یکم ...

مرسی عزیز دلم

خیلی خیلی ممنون

چشم🌷

مامانم تا غذا داشت پخته می شد ظرفایی که کثیف شده بود رو می شست و بعد غذا همون وقت ظرفاشو می شستیم..ب ...

آهاااااا پس واسه همین ظرفهای من لکه میگیره

من روی نم گیر یا روی آب چک میزارن آبش بچکه بعد جمع میکنم ولی وقتی میخوام واسه مهمون ببرم با حوله ی مخصوص ظرف مجددا دستمال میکشم

شما بعد که جمع کردید،بعد چند وقت دوباره میشورید و میبرید واسه مهمون؟؟

عزیزم ما هر ۶ ماه یکبار کلا ی خونه تکونی داریم اواخر شهریور و دم عید.

قانون خونمون هم اینه که هرکی هرچی برداشت بعد ازاتمام کار بزاره سرجاش.ظرفم تا درمیاد سریع میشورم.فرقی نمیکنه یک لیوان باشه یا ۵ تا.

کاربری دست ۲ نفره🌱
عزیزم ما هر ۶ ماه یکبار کلا ی خونه تکونی داریم اواخر شهریور و دم عید. قانون خونمون هم اینه که هرکی ...

چطوری ..شوهر من حاضر نیست ظرفشو بشوره همیشه خودم می شورم..

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
چشم دیگه چی عزیزم؟ میشه با حوصله و با دقت بگی؟ یکم فکر کنی کلی چیز یادت میاد خصوصا ریزه کار یا ر ...

من خودم مجردم و خیلی کم کار میکنم ولی تجربه اطرافیانمو چیزایی که دیدمو میگم امیدوارم به کارت بیاد🌺

۱_کابینتاتو هفته ای دوبار اگه وقت نداشتی هفته ای ی بار تمیز کن 

۲_از تمیزکردن یخچالت غافل نشو یخچالتم هفته ای ی بار با پارچه مخصوص نمدار_دستمال کلا با هرچیزی که خودت راحتی تمیزکن 

۳_توخونتون اگه کتاب داری کتابارو تمیزکن زود ب زود چون روشون خیلی زود خاک میشینه اهل کتاب نباشی قرآن قطعا تو خونتون هست قرآناتو تمیزکن حیفه روش خاک بشینه

۴_کمدایی که توخونتون داری هم داخلشو و هم خود کمد رو مرتب و تمیزکن خود کمد همین که باز و بسته میکنیم رد انگشت و دستامون میمونه و اگه تمیزنشه جلوه بدی داره

۵_لوازم تزیینی خونتو دستمال بکش نگو اینا که دست نمیخوره بالاخره روی همونام خاک میشینه و بهتره تمیز شه

۶_لباسات میشوری وقتی خشک شه اتو بزن و بزار کمدت هم مرتب میمونه هم وقتی بخوای بری بیرون حاضره 

۷_شب شام میخوری ظرفاتو بشور بعد بخواب البته گاهی پیش میاد آدم خستس نمیتونه اما اگه بشوری بهتره هم صبح ظرف کثیف نداری هم ممکنه یکی سرزده بیاد خونت 

۸_گازتو تمیزکن ی روز در میون آخرشبا پاکش کن تا روغنی غذایی چیزی اگه روش ریخته پاک شه

۹_جارو کشیدن خونه دیگه بسته به خودته عزیزم یکی خونشو ی روز درمیون جارو میکشه یکی باید هرروز جارو بکشه چون بچه ها میریزن 

۱۰_اگه توخونتون لوستر داری هرچندوقت ی بار پاکش کن حتما

واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎
عزیزم ما هر ۶ ماه یکبار کلا ی خونه تکونی داریم اواخر شهریور و دم عید. قانون خونمون هم اینه که هرکی ...

من به خدا سالی سه تا حداقل دارم

ولی بازم احساس رضایت ندارم 

البته به خاطر گرد و غبار هوا

شرجی جنوب

مهمون اومدن زیاد و ... هم هست

از نظر بعضیا  معمولی ام.از نظر بعضیا کثیفم.از نظر بعضیا هم وسواسی ام.این تاپیک پر بازدید رو که دیدم به خودم اومدم.با اینکه هیچ کدوم از این عادت های بد رو ندارم ولی بازم به خودم شک کردم و دلم نمیخواد کسی بعدا راجعبم اینجوری حرف بزنه

همیشه توخونه مرتب باش.هم ظاهر خودت هم خونه.به هرحال ممکن سرزده بیاد.سعی کن بعد ازظهر هام نخوابی چون ...

مرسی عزیز دلم

اتفاقا صبح زود بیدار میشم جدیدا واسه همین ظهرا میخوابم.