من خودم مجردم و خیلی کم کار میکنم ولی تجربه اطرافیانمو چیزایی که دیدمو میگم امیدوارم به کارت بیاد🌺
۱_کابینتاتو هفته ای دوبار اگه وقت نداشتی هفته ای ی بار تمیز کن
۲_از تمیزکردن یخچالت غافل نشو یخچالتم هفته ای ی بار با پارچه مخصوص نمدار_دستمال کلا با هرچیزی که خودت راحتی تمیزکن
۳_توخونتون اگه کتاب داری کتابارو تمیزکن زود ب زود چون روشون خیلی زود خاک میشینه اهل کتاب نباشی قرآن قطعا تو خونتون هست قرآناتو تمیزکن حیفه روش خاک بشینه
۴_کمدایی که توخونتون داری هم داخلشو و هم خود کمد رو مرتب و تمیزکن خود کمد همین که باز و بسته میکنیم رد انگشت و دستامون میمونه و اگه تمیزنشه جلوه بدی داره
۵_لوازم تزیینی خونتو دستمال بکش نگو اینا که دست نمیخوره بالاخره روی همونام خاک میشینه و بهتره تمیز شه
۶_لباسات میشوری وقتی خشک شه اتو بزن و بزار کمدت هم مرتب میمونه هم وقتی بخوای بری بیرون حاضره
۷_شب شام میخوری ظرفاتو بشور بعد بخواب البته گاهی پیش میاد آدم خستس نمیتونه اما اگه بشوری بهتره هم صبح ظرف کثیف نداری هم ممکنه یکی سرزده بیاد خونت
۸_گازتو تمیزکن ی روز در میون آخرشبا پاکش کن تا روغنی غذایی چیزی اگه روش ریخته پاک شه
۹_جارو کشیدن خونه دیگه بسته به خودته عزیزم یکی خونشو ی روز درمیون جارو میکشه یکی باید هرروز جارو بکشه چون بچه ها میریزن
۱۰_اگه توخونتون لوستر داری هرچندوقت ی بار پاکش کن حتما