2777
2789
عنوان

این شماره چه عجیبه، بهش زنگ بزنید جالبه😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1782 بازدید | 88 پست
بیچاره تو😂💔

😐😂🤣😑یک دفعه هم داداشم پول های مامانم رو دزدید رفت عشق و حال کتکش رو من خوردم😱😭😐🤣🤣🤣🤣

به امید روزی که مردم به همدیگه یاد بدن خودشون رو دوست داشته باشن،نژاد پرستی رو کنار بذارن،به علایق همدیگه احترام بذارن هیچوقت کسی رو ندونسته قضاوت نکنن و یاد بگیرن دل کسی رو نشکنن:)زندگی چه زیبا میشه:)🦋❤

من فردا میزنگولم ببینم چه خبره😐🤣

به امید روزی که مردم به همدیگه یاد بدن خودشون رو دوست داشته باشن،نژاد پرستی رو کنار بذارن،به علایق همدیگه احترام بذارن هیچوقت کسی رو ندونسته قضاوت نکنن و یاد بگیرن دل کسی رو نشکنن:)زندگی چه زیبا میشه:)🦋❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😐😂🤣😑یک دفعه هم داداشم پول های مامانم رو دزدید رفت عشق و حال کتکش رو من خوردم😱😭😐🤣🤣🤣🤣

رکورد گینس نزنی تو بدبختی😂🖤🥺

برخلاف اسمم متولد 1387 نیستم، امیدوارم به تمام ارزو های قلبی ات برسی 🍀
رکورد گینس نزنی تو بدبختی😂🖤🥺

🤣🤣🤣😐😐😐😂من خیلی بدشانسم 😭😱😐🤣

خخخخ من با اون گوشی به درد نخورم زنگ زدم 😂😂😂😂😂😂سر کاری

واقعا؟ممد قلی نیاد منو ببره😱😐😂من فردا زنگ میزنم اگه چیز خوبی بود باهاش مردم رو سرکار میزارم😈