2777
2789
عنوان

بی اشتهایی دخترم

136 بازدید | 9 پست

دوستای گلم دختر من یازده ماهشه 

وزن تولدش ۳ کیلو بود الان ۸۷۰۰ 

خییییییلی اشتهاش کمه هرراهی بگید امتحان کردم غذا که بهش میدم انگار بیزاره ازش روشو برمیگردونه و اصلا لب نمیزنه 

دکترم بردمش زینک داده تاثیر نداشته

قطره اهن سیدرال میدم و مولتی هم میخوره ، فقط شیر میخوره روزانه ۸۰۰ سی سی و تخم بلدرچین هرروز میدم چون چیزی نمیخوره و ابمیوه طبیعی درست میکنم دوست داره و بیسکوییت مادر همین!!!کلا وعده غذایی رو جلوش میزارم هم سمت دهنش نمیبره 

بنظرتون چیکار کنم!؟؟؟؟ شما همچین موردایی دیدین اطرافتون؟؟؟ خدایی نکرده سو تغذیه نگیره دخترم

خدایا شکرت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما دکتر بردین؟؟؟ یعنی هیچ راهکاری نیست؟خدایی نکرده ضعیف نشن😓

چند روز پیش ازش ازمایش گرفتم کم خون بود .. چهارشیره براش گرفتم نمیخوره.. دکتر عمومی بردم قرص فولیک اسید داد گف تو اب حل کن بش بده ک‌میدونم‌نمیخوره.. متخصص اطفال بردمش یه شربت سانتسول داده‌.. ک تاثیری واسش نداشت .. وزن تولدش هم سه و نیم بود 

15 هفته و 4 روز منتظر گرفتن دستای کوچولوتم روودوممم    

منم نمونه اش رو دارم فقط اشتباه تحت‌ فشار گذاشتن بچه رو نکن من گذاشتم راحت باشه ولی غذا میذاشتم جلوش حتی اگه نخوره همراهش کمی خودتم دهنش کن غذاهای چاشنی دار بیشتر دوست دارن معمولا خورشت و اینا... 

الان دوسالشه شیر گرفتم خیلی بهتر شده واقعا 

🥰😍
پسر من دو سال و نیمه اس10400. خوش غذا هم هست.بدنش اینجوریه

لااقل شما خیالتون راحته ماشالله خوب غذا میخوره 

اما ژنتیک پسرتون لاغره 

من نمیدونم باید چکار کنم اصلا میلی به غذا نداره 

تو رشدش مشکل ایجاد نمیشه ؟؟؟

خدایا شکرت 
منم نمونه اش رو دارم فقط اشتباه تحت‌ فشار گذاشتن بچه رو نکن من گذاشتم راحت باشه ولی غذا میذاشتم جلوش ...

عزیزم منم همین کارو میکنم میزارم با غذا بازی کنه خیلی مدارا میکنم اما خب هنوز جواب نداده 

خداروشکر که بهتر شده گلم میگم تو رشدشون خدایی نکرده تاخیری ایجاد نشد با غذا نخوردن؟ همینقدری که میخورن یعنی کافیه؟

خدایا شکرت 
عزیزم منم همین کارو میکنم میزارم با غذا بازی کنه خیلی مدارا میکنم اما خب هنوز جواب نداده  خدار ...

تاخیر افتاد تقریبا از یکسالگی که راه افتاد همزمان با تابستون بود نزدیک سه ماه وزنش ثابت موند ولی کم کم بهتر شد تا الان که دوباره رشدش داره خوب می‌شه 

ولی مطمئن باش تا به بلوغ نرسن از بچه های دیگه یه سر و گردن کوچیک ترن من خودمم همین بودم بعد از بلوغ حتی مثل زن های حامله بالای زانو هام پوستش ترک ترک شد... 

🥰😍