2777
2789
عنوان

بی توجهی همسرم....

226 بازدید | 13 پست

من تقریبا ۲ ساله نامزدم چند ماه دیگه عروسیمه خیلی هم دیگرو دوست داریم در کل واسم کم نذاشته ولی یه مشکلی هست اینکه تا من نگم بریم بیرون نمیگه فقط هفته ای یه بار میرم خونشون این موضوع خیلی اذیتم میکنه میدونم سرش شلوغه ولی خب منم اذیت میشم🥺بنظرتون به خودش بگم این موضوع رو؟

باخدا میرقصانم همه چیز را به ساز آرزوهایم..... :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من بعد سه سال زندگی مشترک همچنان همین مشکل رو دارم آقایون بعضیاشون دوست دارنا ولی یادشون می‌ره به زبون بیارن پس سخت نگیر بعد عروسی هرروز پیش هم هستید مشکل حل میشه اگه از نظر دلتنگیه اگه از نظر تفریح میگی که هم باهاش حرف بزن هم خودت پیشنهاد بده بگو مثلاً دوس دارم بریم فلان جا کی بریم خودت تعیین کن 

عزیزم من بعد سه سال زندگی مشترک همچنان همین مشکل رو دارم آقایون بعضیاشون دوست دارنا ولی یادشون می‌ره ...

قبلا من بهش میگفتم ولی دو ماهه دیگه منم نمیگم چون خب منم انتظار دارم میترسم بهش بگم ناراحت بشه

قبلا من بهش میگفتم ولی دو ماهه دیگه منم نمیگم چون خب منم انتظار دارم میترسم بهش بگم ناراحت بشه

تو دوران نامزدی و فاصله ها سخت هستش که بتونی همسرت رو اونجوری که میخوای شکل بدی انتظارات می‌ره بالا درسته ولی من که اینجوری بودم نمی‌دونم دیگه بعد از ازدواج تسلط بیشتر میشه وابستگی بیشتر میشه و احساس خودشو نشون میده اونموقع میتونی درخواستاتو بگی حلش کنی اما الان همین فاصله ها اگه روی یه موضوع زیاد اصرار داشته باشی باعث کدورت میشه الان کاملا حق با توئه ولی سعی کن با زبون ریختن حضوری درخواستاتو بگی که مثلاً من دلم برات تنگ میشه دوسدارم بیشتر وقت بگذرونیم باهم باز پیشنهاد بیرون بده اگه دیدی باز تمایل نداره و این موضوع برات خیلی مهمه بنظرم قبل عروسی مشاوره برید اونجا حرفاتون و انتظاراتتون رو بگید راهکار بگیرید 

تو دوران نامزدی و فاصله ها سخت هستش که بتونی همسرت رو اونجوری که میخوای شکل بدی انتظارات می‌ره بالا ...

اگه بهش بگم مطمئنم گوش میده چون میدونم مشغله کاریش چون زیاده دیگه حواسش نیست بنظرن مظلوم بشم گریه کنم اروم و لوس بگم جواب میده؟

اگه بهش بگم مطمئنم گوش میده چون میدونم مشغله کاریش چون زیاده دیگه حواسش نیست بنظرن مظلوم بشم گریه کن ...

نه گریه نکن اصلا اینجوری بدتر بعدها برای اینکه بخواد به حرفت گوش بده عادت می‌کنه به اینکار.عزیزمممم ما مونثیم شماهم که همدیگر رو دوست دارید و میگی بخاطر شغلش سرش شلوغ هستش پس از عشوه و ناز و زبون ریختن استفاده کن ک هم دلبری می‌کنی هم احساستو نشون میدی فقط یادت باشه همیشه پشت گوشی هیچوقت حرفای مهمت رو نزن همیشه حضوری 

نه گریه نکن اصلا اینجوری بدتر بعدها برای اینکه بخواد به حرفت گوش بده عادت می‌کنه به اینکار.عزیزمممم ...

اره ایندفعه میخوام حضوری بگم وای حرفامو تا خواستم با خودم مرور کنم بغضم میترکه🥺

اره ایندفعه میخوام حضوری بگم وای حرفامو تا خواستم با خودم مرور کنم بغضم میترکه🥺

نههههه عه گریه نکن 😡

باور کن کار اشتباهیه. یکم رو خودت کارکن تو میتوووونیییی گریه چیز بدی نیس ولی برای موقع حرف زدن با مردا بدترین کار 

نههههه عه گریه نکن 😡 باور کن کار اشتباهیه. یکم رو خودت کارکن تو میتوووونیییی گریه چیز بدی نیس ولی ...

باشه مرسی سعیمو میکنم🥺❤️🙏🏻