2777
2789
عنوان

داخل يا خارج؟

113 بازدید | 16 پست

به معناي واقعي گير كردم بين داخل يا خارج كشور

شما اگه حق انتخاب داشتين ميموندين يا ميرفتين؟ كدوم كشور؟ چرا؟ دوست دارم دلايل ادم هارو از راضي يا ناراضي بودن از كشورمون بدونم

پای رفتن ندارم

اینجا یه حس تعلق خاطری هست که مطمئنم هیچ جا نیست.

اصلا همه آینده من همین جاست

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من داخل رو دوست دارم حسم اینه که اینجا و درکنار عزیزانم هم میتونم موفق باشم.

ولی خب اگر شرایط براتون سخته و دارین اذیت میشین و حس میکنین خارج موفق تر هستین خب مهاجرت کنید.

خداوند در قیامت به کسانی که با قبول ظلم خودشونو در مشقت و سختی نگه داشتن می فرماید: مگر زمین خدا وسیع نبود که مهاجرت کنید؟

استرالیا و امریکا از همه جا بهتره به همراه انگلیس

امریکااااا

تمدن زده جهان سومی

یکی با اسلحه بکشتت یا حجابتو ازت بگیرن یا بخاطر رنگ پوستت ازارت بدن؟؟؟ شایدم هیچ وقت به عنوان شروند نبیندت

انگلیسی ها ادم های سرد و خشک و منظمی هستند 

اون ها اهل هنر و ادب هستن ک دوس ندارم 

و زبونشون هم اغلب بریتش ک زیاد اخت نمیشم

استرلیا خوبه فنلاند هم خوبه

استرالیا و امریکا از همه جا بهتره به همراه انگلیس

من خودم يك سال استراليا زندگي كردم اون موقع ١٦ سالم بود و مدرسه ميرفتم 

ايران به معناي واقعي واسم جهنم بود و استراليا بهشت بود ولي مامان بابام به زور برگردوندنم و الان ٢٢ سالمه و حس ميكنم پاگير ايران شدم حالا همه گير ميدن بهم برم از ايران! نميدونم! انگار خستم انگار توان مهاجرت تدارم! و پراز خشمم از هركي و هرچي كه باهام بازي ميكنه روزي ك خواستم بمونم نداشتن حالا ك پرمو شكستن ميگن برو

من بابت مسئله مالی (نبود تورم) و حقوق برابر زن و مرد خارج رو ترجیح میدم.

ایران باید ۳ ماه حقوقت رو جمع کنی که یه لب تاپ بخری خارجه با پول توجیبی هم میتونی بخری و چندان قیمتش عجیب نیست.

ایران به عنوان یک زن هنوز خیلی ها دید سنتی دارن و فکر می‌کنم شوهر یا پدر باید اجازه صادر کنه در مورد پوشش زن و فکر میکنن صلاح یک زن رو مرد بهتر میدونه! اصلا خیلی از شهرها اجازه زندگی مستقل رو به دختر سن بالا هم تنیدن فقط چون زن هست و مردم (مردم بیکار) حرف درمیارن.

ایران حتی برای طلاق هم نیاز داری پدرت پشتت باشه چون اکثرا از نظر مالی مستقل نیستن. یه جورایی بعد طلاق هم وضعیت همینه.

یه مسافرت خارج از کشور نمیتونی بری چون ویزا به این سادگی ها نمیرن اصلا ویزا هم بدن شما شغل رسمی هم داشته باشی دراند اونقدر نیست که یه مسافرت در حد متوسط و هتل ۳ ستاره سالی یکبار کشورهای همسایه مثل ترکیه و دوبی بری (که اصلا ویزا هم نمیخواد)

و به هزار دلیل دیگه

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
من خودم يك سال استراليا زندگي كردم اون موقع ١٦ سالم بود و مدرسه ميرفتم  ايران به معناي واقعي و ...

برو عزیز که احساس خطر داری زودتر برو استرالیا عالیه کانادا و انگلیس و اسکاندیناوی هم فوق العاده هستن

En contra Significado com você🍂🍂    meu amigo🕊🕊🕊