2777
2789
عنوان

00/9/9🎈✨بماند به یادگار🥰💛💜

308 بازدید | 45 پست

سلام دوستای من 

ی متن یا شعر یا هرچی بگین بمونه یادگاری. تواین روز 🎈✨💛💜

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخرشم یکی میاد تو زندگیمون که نه بلده شاملو بخونه نه شبا لالایی بگه خوابمون ببره

نه سیک‌س پک داره و نه ظاهر چنان خاصی

ولی کنارش حالت خوبه

واسه خوشحالی تو همه کار میکنه و نمیزاره غم بشینه تو دلت..

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

اگر جرات خداحافظی 

با گذشته را داشته باشیم  

زندگی سلامی دوباره 

به ما پاداش خواهد داد

بماند به یادگار

💗

با نگاه عاشقونه❤چه عاشقانه ای خواهد شد وقتی نگاه در نگاه تو نفس در نفس های تو در آغوشی پر از عطرِ تنِ تو آرام بگویم (دوستت دارم)❤(درخواست دوستی🙅🏻‍♀)👊🏻
یادش بخیر پارسال99/9/9چه غلغله ای بود😂

خخخ یادته همه زایمان کردن و ازدواج کردن و.... چقد واسشون مهم بود خخخ این قرن کلا همچی سته

10

20

30

40

50

60

70

80

90

100کاپیتان پدرسگ به تو چند تا لگد زد نه یکی نه دوتا پس چندتا😂😂😂😂😂ببخش همین یادم اومد

مطمئن باش همون جوری که براثریه اتفاق همه چی رو ازدست میدیم یه بار هم بر حسب اتفاق همه چی رو بدست میاریم امیدوارم امروز،به دست بیاری همه اون چیزایی رو که ناخواسته از دست دادی

پارسال دقیقن همین موقع چه هیاهوی بود تو سایت همه تاپیک۹۹.۹.۹میزدن

چه زود گذشته انگار همین دیروز بود که خودمم داشتم استوری میزاشتم 😢

زندگی دشوار ترین امتحان است.بسیاری از مردم مردود میشوند چون سعی میکنند از روی دست هم بنویسند غافل از اینکه سوالات موجود در برگه ی هر کسی فرق میکند 

کاش همه ی آدم ها عاشق بودند ...

آدمِ عاشق ، دلش به قدری از محبت ، پُر است ... که جایی برای کینه ندارد ...

آدمِ عاشق ، مهربان است ...

آدمِ عاشق برای همه در جیبش به اندازه ی کافی ، لبخند دارد ... فکرش را بکن ؛

اگر هیتلر و چنگیزخان و امثال اینها هم عاشق بودند ؛

دنیا چه جای بهتری برای زندگی می شد !

شاید اگر همه عاشق بودند ؛

جنگ ها تمام می شد !

دیگر دلیلی برای جنگیدن نمی ماند ...

اصلاً کسی نبود که به جنگ برود !!!

همه در خانه هایشان مشغول بودند به تماشا و قربان صدقه ی همدیگر ...

به جای "لعنت و نفرین" ؛

دعا کنیم همه عاشق باشند!

اگه دوست داشتین به تاپیک هام سر بزنید یاس کبودم🥺🖤🦋               
آخرشم یکی میاد تو زندگیمون که نه بلده شاملو بخونه نه شبا لالایی بگه خوابمون ببره نه سیک‌س پک داره و ...

دقیقا✨👌🏻

عیب رندان مکن ای زاهده پاکیزه سرشت

که گناه دگران بر تو نخواهند نوشت

من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش

هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت

اگه دوست داشتین به تاپیک هام سر بزنید یاس کبودم🥺🖤🦋