mamipasara مدیر استارتر عضویت: 1399/10/19 تعداد پست: 2286 عنوان بچه ها خسته شدم به هردری میزنم بسته اس هرکاری میخام بکنم نمیشه دلم گرفته 110 بازدید | 14 پست بچه ها اندازه ی کل دنیا دلم گرفته چرا ب هردری میزنم بسته اس هرکاری میکنم نمیگیره انگار نفرین شده اس زندگیم خسته شدم تازگیا پیج ارایشی زدم هرچقد تبلیغ میکنم هرچقد حرف میزنم ولی فروش ندارم خداییش قیمتامم مناسبه این اخرین چیزی بود ک بهش امیدوار بودم خدا میبیند و بس...! 1400/09/09 | 18:14 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_rahgozar_ عضویت: 1399/07/27 تعداد پست: 71970 وایییی منم خیلی دلم گرفته همه راه های زندگیم بسته شده همه تلاشام به چخ رفته ن راه پس دارم ن پیش 😭 دلم میخواد بمیرم خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️
mamipasara مدیر استارتر عضویت: 1399/10/19 تعداد پست: 2286 وایییی منم خیلی دلم گرفته همه راه های زندگیم بسته شده همه تلاشام به چخ رفته ن راه پس دارم ن پ ... منم همش میگم بمیرم راحت شم تموم شه این زندگی نکبت خدا میبیند و بس...!
mamipasara مدیر استارتر عضویت: 1399/10/19 تعداد پست: 2286 خلاق باش ناامیدنشو چیکار کنم چجوری باشم؟ خدا میبیند و بس...!
زروش عضویت: 1400/08/14 تعداد پست: 1780 نباید انقد زود ناامید بشی اگه اینطور ناامید باشی معلومه ک کارتم پیش نمیره مثبت فکر کن اوایل همه فروش ندارن بعده ی مدت تازه کم کم راه میوفتی فرق منی که؛ سوم راهنمایی جغرافیا رو 20 شدم با رفیقم که 10 شد اینه که من میدونم نیوزلند کجای کره ی زمینه، و اون الان اونجاست! :/
mamipasara مدیر استارتر عضویت: 1399/10/19 تعداد پست: 2286 نباید انقد زود ناامید بشی اگه اینطور ناامید باشی معلومه ک کارتم پیش نمیره مثبت فکر کن اوایل همه فروش ... خداکنه فروش کنم کارم یذره بگیره همش درحال تبلیغم همش درحال حرف زدن ولی هیچی ک هیچی خدا میبیند و بس...!
_rahgozar_ عضویت: 1399/07/27 تعداد پست: 71970 منم همش میگم بمیرم راحت شم تموم شه این زندگی نکبت کاش هیچ کس بهمون وابستع نبود الخصوص مادر 🙃 خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️
mamipasara مدیر استارتر عضویت: 1399/10/19 تعداد پست: 2286 کاش هیچ کس بهمون وابستع نبود الخصوص مادر 🙃 بدبختی من دوتا بچم دارم خدا میبیند و بس...!
زروش عضویت: 1400/08/14 تعداد پست: 1780 خداکنه فروش کنم کارم یذره بگیره همش درحال تبلیغم همش درحال حرف زدن ولی هیچی ک هیچی درست میشه عزیزم این جور کارا نیاز ب صبر و حوصله زیاد داره زود خودتو نباز فرق منی که؛ سوم راهنمایی جغرافیا رو 20 شدم با رفیقم که 10 شد اینه که من میدونم نیوزلند کجای کره ی زمینه، و اون الان اونجاست! :/
mamipasara مدیر استارتر عضویت: 1399/10/19 تعداد پست: 2286 درست میشه عزیزم این جور کارا نیاز ب صبر و حوصله زیاد داره زود خودتو نباز ممنون از دلداریت خدا میبیند و بس...!
فرح۳۳ عضویت: 1400/06/23 تعداد پست: 360 چیکار کنم چجوری باشم؟ خب اول باید روخودت کارکنی شکرگزارباشی بعد بری پیجهای پرفروش ببینی اونارازموفقیتشون چیه بعدتخفیف بزاری مثلا بگی پکیج اینا مثلا ۴تا چیزباهم این قیمت میدونی باید صبرداشته باشی ومدام تبلیغ کنی واگه مشتریات راضی باشن هرکدوم پیجتوبه دوستاشون معرفی کنن مشتریات زیادمیشن واعتمادمیکنن مثلا بگی با اینقدادزدن وتگ کردن فلان قدتخفیف وازین چیزادیگه باناله وناامیدی که کارت درست نمیشه بایدقوی باشی وبه این فک کنی خیلیا همین امکانات الان توبراشون ارزوهست موفق باشی