2777
2789
عنوان

بچه ها شما می دونین؟؟

228 بازدید | 18 پست

اینو چطور استفاده کنم چند بار امتحان کردم پول نمیده رمزش چیه می دونین؟؟ کارت هدیس تاریخش نگذشته ولی  بلد نیستم پولو بگیرم🤦‍♀️🤦‍♀️

می دونین لطفا کمکم کنین🙏🙏

خب چرا فقط گوشت و مرغ و میوه نخوریم؟؟!!روسری و مانتو و شالم خیلی گرونه!!...😏😏😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبلغ کمتر بزن شاید بهت پول بده. ممکنه یه مقداری بمونه تو کارت

نمیده ۲تومنم نداد

مطمئنی رمزش همینه؟ 

رمز ندادن بهم فقط کارت هدیرو دادن گفتن همش رمزش یکیه

مطمعن نیستم

اگه پولشو نقد میخوای بگیری دو راه داری 

یکی اینکه باید اون بانکی که کارت رو صادر کرده عابربانکم برای همون بانک باشه یعنی برو عابر بانکی که برای بانک ملی هستش 

دوم اگر مبلغ خیلی زیاده میتونی پیش اشنا که دستگاه پوز داره پوز بکشی و پول رو از فروشنده بگیری  اگر خیلی زیاده مثلا در حد ۲۰،۳۰میلیون 

آها اونم امتحان کردم رمزش ۱۱۱۱ اینه؟؟

رمزش داخل اون پاکتی بوده ک بهتون هدیه دادن چندباری ک بهمون هدیه دادن رمز،متفاوت داشته اخریش برا مهر بود فک کنم ۵۴۱۴بود

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

شاید این رمزا باشه 

1111

1234 

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
رمزش داخل اون پاکتی بوده ک بهتون هدیه دادن چندباری ک بهمون هدیه دادن رمز،متفاوت داشته اخریش برا مهر ...

وای انداختم دور🤦‍♀️🤦‍♀️