الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اختصاصیا مهم ترن قبول ولی شما میتونی تضمین کنی تو کنکور من ریاضی رو مثلا هفتاد درصد میزنم؟نه نمیتونی چرا چون معلوم نیست سوال چجوری باشع عمومی اگه وضعیتت تو یه درس متوسطم باشع حتی در سخت ترین حالت سوال چهل پنجاه میزنی ولی اختصاصی وقتی خیلی سختش میکنن مثلا زیستو ینفر با زیست متوسط و ینفر با زیست ضعیف جفتشون ده درصد میزنن اینجوریه که اون رتبه ای ک مدنظرته رو بش نمیرسی حتی اگ سوال برا همه سخت باشه:)
Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤
استرس نگیر ولی فکر نکن خیلی به نفعتونه ازمونای ازمایشی هم از الان حذف نمیکنن تهش سال بعد:)
Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤
نه بدون شوخی چون درصو معدل رفته بالا بعد ادبیات واقعا سخته زدنش تو کنکور
وای خدایا وقتی درصد معدل رفته بالا یعنی تو هر رشته ینی انسانی تجربی ریاضی رشته های تاپ فقط میرسه به معدل بیست ته تهش ۱۹.۹۰ ینی شما با معدل ۱۹.۷۰ممکنه به اون رشته تاپی ک میخوای نرسی ای یک دوم اینجوری هم باید برای کنکور بخونی هم نهایی درسته خیلیا میگن فرق نداره ولی فرق داره تو مفهوم و جزییات سوم عمومی تو کنکور نیس ولی نهایی داره پس باید یه وقتی هم برای اون گذاشته بشه اینجوری کنکور دادن سال دوازدهم جهنم میشه مگه اینکه تصمیم نشستن داشته باشی:)
اختصاصی مهمه ولی بیش از حد سخته با عمومیا میشه رتبه و تراز رو بالا برد
تازه مخصوصا ای دوسالی که هر سال یه درسو فضایی میدن 😂💔