2777
2789
عنوان

اعلام کردن عمومیا از کنکور۱۴۰۲وبه بعدش حذف شد

| مشاهده متن کامل بحث + 665 بازدید | 86 پست
اگه سخت باشه برای همه سخته اگه هم اسون باشه برای همه اسونه

یسریا پولشو دارن 

میرن معلم و کلاس و ... 

هیچ وقت شرایط یکسان نیست 

بعدشم یکی حفظیاتش خوبه یکی ریاضیش 

باید دروس متنوع باشه که هر کسی نسبت به تواناییش تلاش کنه 

اگه سخت باشه برای همه سخته اگه هم اسون باشه برای همه اسونه

نمیدونم کی میخواین دست از گفتن این جمله کلیشه ای دست بردارین:/

Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یسریا پولشو دارن  میرن معلم و کلاس و ...  هیچ وقت شرایط یکسان نیست  بعدشم یکی حفظی ...

فقط همین نیس وقتی یه درس خیلی سخت باشه یکی ممکنه تو بقیه درسا ضعیف باشه ولی چون استثناعا تو همون یه درس خوبه و خوب میزنه ترازش رو میکشه بالا و درنتیجه رتبش میاد پایین:)

Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤
دقیقا مخصوصا این دو سال که اموزش مجازی بود 

من خودم این دوسال جفتشو کنکور دادم یه سوالایی میومد من میموندم الان باید چیکار کنم باهاش😂

فقط همین نیس وقتی یه درس خیلی سخت باشه یکی ممکنه تو بقیه درسا ضعیف باشه ولی چون استثناعا تو همون یه ...

اره واقعا 

یه مشت بی ملاحظه که کنکور رو به چشم ندیدن ، تصمیم میگیرن برا بقیه 

حالا این چه قانونی بود که تصویب کردن اخه

اره واقعا  یه مشت بی ملاحظه که کنکور رو به چشم ندیدن ، تصمیم میگیرن برا بقیه  حالا این چ ...

از همش بدتره که چون توضیح نمیدن دانش اموزا خوشحال میشن ک اخ جون تصویب شد :/

الان دانشجویی؟  رتبه و ترازت چقدر شد این دو سال؟

هنوز نه ترم بهمنیم تراز یادم نی ولی رتبه ۸۰۰۰/۲۵۰۰

وای خدا حالا چ خاکی تو سرمون بریزیم

اینا ب جا اینکه واسه خودشون تصمیم بگیرن یه مظر سنجی چیزی رامینطاختن از ما خاک برسر ها سوال میکردن اخه

یکمم ب این معلما نگاه میکردن 

خدایی معلمای ما بعضی هاشون فقط رو خونی میکردن از رو کتاب

وای خدا حالا چ خاکی تو سرمون بریزیم اینا ب جا اینکه واسه خودشون تصمیم بگیرن یه مظر سنجی چیزی رامینط ...

نظر سنجی هم راه بندازن خیلیا چون نمیدونن موافقت میکنن بعد میان میگن دانش اموزا راضین ازما سر‌کنکور نظر سنجی کردن اکثرا زدیم تاثیر مثبت ولی میبینی ک به هیچ جاشون نیس