2777
2789
عنوان

پسر برادر شوهرم هر روز میاد خونمون

7289 بازدید | 104 پست

بچه ها پسر برادر شوهرم یه روز در میون میاد خونمون 14 سالشه خیلی هم بچه نیست که بگین میاد بازی کنه یا تفریح..دقیقا سر ساعت ناهار و اوج کارای من میاد خب من یه وقتایی غذام کمه اندازه دو نفره مجبورم خودم نخورم بدم شوهرم و اون بخورن خودم گشنه بمونم یا یه وقتایی خونم نا مرتبه یا یه وقتایی لباس مناسب تنم نیست به هرحال ادم میخواد توی خونه خودش ارامش داشته باشه و راحت باشه همش تو استرسم نکنه زنگو بزنه یهو من لباسم باز باشه یا غذام کم باشه یا خونه نامرتب..دو سه روزه وقتی زنگو زده درو باز نکردم شوهرم هی میگه اینجوری رفتار نکن درو براش باز کن بعدا بفهمن ناراحت میشن ..خیلی عصبیم همش دارم با استرس میگذرونم چرا یکی به من حق نمیده خب ادم میخواد ارامش داشته باشه شاید من میخوام برم دوش بگیرم شاید کار دارم شاید حوصله ندارم شاید خوابم میاد چیکار کنم توروخدا بهم راه حل بدین..مثلا پریروز مامانش گفت ابریزش داشته و علائم سرما خوردگی نزاشتم بره مدرسه ولی پسرش پاشده اومده خونه ما ..منم دو هفته پیش شدیدا مریض بودم اگه دوباره مریض شم چی..ای خدا ...خونشون هم یه خیابون بالاتر خونمونه ..همسایه ایم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رک به جاریت زنگگ بزن بگو هر روز نمی خوام پسرت بزرگه بیاد خونه ام راحت نیستم پسرت بزرگه 

خیلی رک باش اصلا مهم نیست ناراحت میشن یه لیوان اب خنک بخورن 

خدایا خودت پشت و پناهم باش
غذا كم بود خودت بخور به شوهرت نده كه بفهمه

عاشقتم  

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      

کار مادرش واقعا زشته هرروز بچشو میفرسته

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

بچه هم نیست 😑واقعا مامان باباش هیچی بهش نمیگن؟؟؟ چقدر بی فکر :///

(اشکال نداره اگه گاهی حالت بَد میشه و گاهی ابرهای آسمونت میبارن )(اشکال نداره اگه گاهی خسته‌ای و حوصله انجام کاری رو نداری)،(اشکال نداره اگه گاهی فکرای تاریک میریزن توی سرت و باهات حرف میزنن)،[اما یادت باشه یه تایم محدودی رو براش بزاری و باز برگردی به روال سابقت..!✨]
رک به جاریت زنگگ بزن بگو هر روز نمی خوام پسرت بزرگه بیاد خونه ام راحت نیستم پسرت بزرگه  خیل ...

خیلی بد میشه برام مادرشوهرم اینا حساسن بدشون میاد همینطور پدرشوهرم ..خود شوهرمم اگه اینکارو کنم دعوا راه میندازه

و این که یادم رفت بگم شوهرم از کار میاد غذاشو میخوره میره میخوابه این پسر همش پیش منه حتی پیش شوهرمم ...

توهم برو بخواب

هرآدمی که باهاش روبه رو میشیم مشغول جنگیدن با نبردیِ که ماهیچی ازش نمیدونیم! یکم « مهربون تر » باشیم

به نظرم ی روز جاریتو دعوت کن یا برو خونشون . به روش بیار . مثلن بگو ماشاالله چقدر زود بزرگ میشن بچه ها . مخصوصا پسر بچه ها . مدارس هم باز شده دیگه باید بیشتر سرش تو کتابش باشه . ی جور غیر مستقیم بهش بفهمون . ناراحت هم شد فداسرت 

(اشکال نداره اگه گاهی حالت بَد میشه و گاهی ابرهای آسمونت میبارن )(اشکال نداره اگه گاهی خسته‌ای و حوصله انجام کاری رو نداری)،(اشکال نداره اگه گاهی فکرای تاریک میریزن توی سرت و باهات حرف میزنن)،[اما یادت باشه یه تایم محدودی رو براش بزاری و باز برگردی به روال سابقت..!✨]