2777
2789
عنوان

کاش اونی که رفته برنمیگشت😥😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 30 پست
عزیزم خب این برای خود شما ضرر داره بلاک نکنی هیچ وقت این پیام‌ها تمومی نداره کارت بیخ دار میشه بد.&n ...

دقیقا از همین میترسم.مناز خودم خیالم راحته همسرمو زندگیمو دوست دارم ولی از وابسته شدن میترسم.

چرخ بر هم زنم ار جز به مرادم گردد،من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک💖
دقیقا بعد خدای نکرده ب جاهای میرسه ک نه باید برسه 

جای ترسناک قضیه همینه.من واقعا میترسم وهر سری به یه نحوی از زیر بار حرف زدن طفره میرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوام بهش بگم فکر میکنی قراره از این پیام ها به چه نتیجه ای برسیم.من نگران زندگی شخصی هر دومون هستم ...

فضای مجازی ی بدی ک داره ادما خیلی راحت باهم صحبت میکنن خیلی راحت درد و دل میکنن در حالی تو دنیایی واقعی همون شخص و اگر ببینیم رومون نمیشه سلام کنیم 

اجازه نده این ابراز نگرانی هاش برای خودت و زندگیت دردسر بشه عزیزم 

برای خودتون بیشتر زمان بذارید،درسته وقت طلاست ولی شما الماسید❤🌱
دقیقا از همین میترسم.مناز خودم خیالم راحته همسرمو زندگیمو دوست دارم ولی از وابسته شدن میترسم.

عزیزدلم ایشون مرده مطمعن باش اونی که لطمه میخوره شمایی 

مگه همسرت میدونه با ایشون در ارتباطی؟! 

میشه برای دل شکسته ام یه صلوات بفرستی 🙏💔
خب بهش بگین پیام نده  ن گفتن یاد بگیریم لطفاا  ب چ قیمتی اینجوری باید داغونتون کنه اخه ...

من خیلی شخصیت قوی دارم.خیلی راحت نه میگم.تو کار خودم موندم نمی دونم چرا تا الان نتونستم قضیه رو مدیریت کنم.

فضای مجازی ی بدی ک داره ادما خیلی راحت باهم صحبت میکنن خیلی راحت درد و دل میکنن در حالی تو دنیایی وا ...

من بیشتر فکر کنم قضیه از طرف ایشون ناجور بشه.من وهمسرم همه چیزو بهم میگیم باهم راحتیم جایی که نیاز باشه به هم تذکر میدیم از همدیگه کینه به دل نمیگیریم

عزیزدلم ایشون مرده مطمعن باش اونی که لطمه میخوره شمایی  مگه همسرت میدونه با ایشون در ارتباطی؟! ...

عزیزم ارتباط خاصی نیست چند روز یه بار یه احوالپرسیه.بله همسرم کاملا در جریان هستن.

من بیشتر فکر کنم قضیه از طرف ایشون ناجور بشه.من وهمسرم همه چیزو بهم میگیم باهم راحتیم جایی که نیاز ب ...

تا کار ب جاهای باریک تر نرسیده همین الان پیام بدین بگین دیگ بهتون پیام ندن همین 

اخه دلیلی ام نداره باهم صحبت کنید 

برای خودتون بیشتر زمان بذارید،درسته وقت طلاست ولی شما الماسید❤🌱
عزیزم ارتباط خاصی نیست چند روز یه بار یه احوالپرسیه.بله همسرم کاملا در جریان هستن.

آخه عزیزم مگه میشه مردی انقدر بی خیال باشه؟ یه مرد دیگه با زنش احوال پرسی کنه و الی آخر.. 

من شوهرم می‌فهمید خون به پا میکرد

من هیچ وقت رابطه خاصی با کسی نداشتم تجربه ای تو کات کردن ندارم دوست دارم هم قاطعانه با ایشون برخورد کنم که دیگه موضوع ادامه دار نشه هم از دایره ادب خارج نشم.

تا کار ب جاهای باریک تر نرسیده همین الان پیام بدین بگین دیگ بهتون پیام ندن همین  اخه دلیلی ...

دقیقا منم دلیلی نمی بینم.بنطرم خیلی بی معنیه.

من هیچ وقت رابطه خاصی با کسی نداشتم تجربه ای تو کات کردن ندارم دوست دارم هم قاطعانه با ایشون برخورد ...

دایره رو ولش کن جانم رک حرفتو بزن بی ادبی هم نیست

آخه عزیزم مگه میشه مردی انقدر بی خیال باشه؟ یه مرد دیگه با زنش احوال پرسی کنه و الی آخر..  من ...

عزیزم بحث بیخیالی نیست من به واسطه کارم ورشته م با آقایون زیادی ارتباط دارم ولی برا همه شون دلیل وجود داره الا ایشون.همسرم بهم اعتماد دارن منم کار اشتباهی نکردم ونمیکنم.

دایره رو ولش کن جانم رک حرفتو بزن بی ادبی هم نیست

خودمم یه بار میگم مثل همیشه رک باش ولی باز پشیمون میشم.ممنونم حرفتون درسته.باید رک باشم.واقعا دلم نمیخواد کار به جایی که نباید برسه واون تو ذهنش درگیر یه خیال خام بشه.