۱۶ سال پیش تا الان همو ندیدیم.باهم حرف هم نزدیم.بعد از یه مدت بیماری سخت وافسردگی شدید تو گروهی اد شدم که اونم بود.الانم گاهی پیام میده واظهار نگرانی میکنه. اون زمان رابطه مون جدی نبود و حرمتها بینمون شکسته نشد یه رابطه دوستانه تو ام با احترام بود الانم همونه.همسرم در جریان هست هم از گذشته خبرداره هم از الان.کاری نکردم که بخاطرش عذاب وجدان داشته باشم ولی واقعا دوست ندارم به این پیامها ادامه بده.
چرخ بر هم زنم ار جز به مرادم گردد،من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک💖
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من هیچ وقت رابطه خاصی با کسی نداشتم تجربه ای تو کات کردن ندارم دوست دارم هم قاطعانه با ایشون برخورد کنم که دیگه موضوع ادامه دار نشه هم از دایره ادب خارج نشم.
آخه عزیزم مگه میشه مردی انقدر بی خیال باشه؟ یه مرد دیگه با زنش احوال پرسی کنه و الی آخر.. من ...
عزیزم بحث بیخیالی نیست من به واسطه کارم ورشته م با آقایون زیادی ارتباط دارم ولی برا همه شون دلیل وجود داره الا ایشون.همسرم بهم اعتماد دارن منم کار اشتباهی نکردم ونمیکنم.
خودمم یه بار میگم مثل همیشه رک باش ولی باز پشیمون میشم.ممنونم حرفتون درسته.باید رک باشم.واقعا دلم نمیخواد کار به جایی که نباید برسه واون تو ذهنش درگیر یه خیال خام بشه.