2777
2789
عنوان

بیاید چله‌ی نماز شب بگیریم

306 بازدید | 35 پست

همه میگن نماز شب تو زندگیاشون خیلی تاثیرات خوبی گذاشته بیاید یه گروه چهل نفره تشکیل بدیم و توی نماز شبهامون همدیگه رو دعا کنیم ان شأالله که خدا به برکت نماز شب گره از کار و زندگی ما برداره

الهی و ربی من لی غیرک .... لطفاً برای گشایش تو زندگیم یه صلوات بفرست و تو نماز شب‌هاتون دعام کنید خدا گره از کارت باز کنه بحق فاطمه زهرا س

توروخدا توروخدا منم دعاکنید برا خونه دار شدنمون همیشه گره میوفته تو کارمون 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

«ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»•♥️⃟♡                ❤۱۴۰۱/۷/۱۸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلامم  هستم✋

میشه برا منم دعا کنین خونه بگیریم بخدا همیشه گره میوفته ۳ ۴ ساله دنبال خونه ایم ولی گیرمون نمیاد خدایاااااا دیگه بسهههه😭😔

«ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»•♥️⃟♡                ❤۱۴۰۱/۷/۱۸
عزیزم خونه میخواین عوض کنید یا میخواید ازدواج کنید؟

میخایم بخریم تا عروسی کنیم😔😔😔بخدا اینقدرا هم ادم بدی نیسم ک خدا حاجتمو نمیده نمیدونم حکمت چیه واقعا هر شب دارم اینجا خبر خونه دار شدن یکی رو میشنوم بخدا اینقدر ذوق میکنم براشون ولی برای ما همیشه گره میوفته

سلامم  هستم✋

سلام عزیزم خوش اومدی ان شأالله که حاجت روا باشیم همگی 

الهی و ربی من لی غیرک .... لطفاً برای گشایش تو زندگیم یه صلوات بفرست و تو نماز شب‌هاتون دعام کنید خدا گره از کارت باز کنه بحق فاطمه زهرا س
عزیزم چره نباید رهن و اجاره کنید؟؟؟ الان خونه خریدن سخته

عزیزم ما زمین خونه میخایم ک خونه بسازیم 

رهن و اجازه ما تو روستا هستیم نمیشه یعنی بیشتر از یک سال نمیشه خونه هم نیس ک هر سال خونه عوض کنیم

خونه گیرمون نمیاد قراره بریم بالای خونه مادرشوهرم خونه بسازیم اگ اونجا بسازه دیگه تا اخر عمر اونجاییم😭😔

عزیزم ما زمین خونه میخایم ک خونه بسازیم  رهن و اجازه ما تو روستا هستیم نمیشه یعنی بیشتر از یک ...

عزیزم الان مهم اینه که بری سر خونه ات.حالا یک سال اجاره باش بعد خدا بزرگه یا برو خونه مادر شوهرت چه اشکال داره؟ مگه بده خانواده همسرت؟؟

حتما یه خیری هست که نمی شه.

ببین خدا از اینکه مارو امتحان میکنه و چالش میاره تو زندگیمون قصد عذاب دادت مارو نداره‌.میخواد یه چیزی رو بهت بفهمونه می خواد یه عیب و ایرادی که توی شما هست اصلاح بشه که رشد کنی. مثلا اگر آدم بی توکل هستی و همش امیدت به بقیه اس یا از همه چیز می ترسی یا اصلا ریسک نمی کنی یا اگر از پایانش مطمئن نباشی اصلا شروع نمیکنی، اونوقت یه مشکل میده که از هیچ کس هیچی برنیاد و یا اصلا مطمئن به تهش نباشی و یا خیلی بترسی ازش،اونوقت مجبوری به خدا توکل کنی اونوقت یاد میگیری به خدا توکل کنی. اینو قرآن میگه که خدا چرا امتحان میکنه و قصدش از گرفتن امتحان چیه

البته قضیه ی توکل رو مثال زدم اما شما توکل کن.بگو خدایا من برای تو تعیین تکلیف نمیکنم که حتمااا خونه دار شم. اگر صلاحمونه هرچه زودتر پیدا شه اما اگر نیست خودت تصمیم بگیر.ما تلاشمون رو میکنیم خونه بگیریم اما اگر سر راه قرار دادی که خونه اجاره کنیم ما قبول میکنیم اگر قراره بریم خونه مادرشوهر دلمون هم نرم تر کن،ما سعی می‌کنیم برخلاف میل باطنی به تو اعتماد کنیم و بریم‌. 

ببین عزیزم خدا از آینده ی ما خبر داره.اون میدونه کجا ما باشیم بهتره.خیر مارو میخواد.از ته دل بهش اعتماد کن و راحت باش.اون اینو ازت میخواد.بهش بگو من مطیع توام و قلبا باش.حتی ذره ای از چیزی نترس و نگران نباش وگرنه یعنی توکل نداری...

مهم اینه بری هرچه زودتر سر خونه ات چون حفظ رابطه ات و زندگی زناشوییت مهمه.وسیله رو  بسپار به خدا.اونوقت ببین راه چطور برات باز می شه...

عزیزم ما زمین خونه میخایم ک خونه بسازیم  رهن و اجازه ما تو روستا هستیم نمیشه یعنی بیشتر از یک ...

ببین وقتی همسرم اومد خواستگاریم بابام مخالف بود شددددید. بعد بعنوان سنگ انداختن که همسرم بره و نیاد گفت باید خونه بخری.ما تهران زندگی می‌کنیم.اینجا خیلی گرونه خونه. خانواده همسرم قبول کردند آخه شمال دوتا زمین داشتند. زمین هاشون خواهان زیاد داشت. وقتی نامزد شدیم اونا زمین هارو گذاشتن برای فروش که خونه بخرن تهران. اما همه ی مشتری ها رفتن و هیچچچچ کس دیگه حاضر نبود زمین رو بخره.تازه دوتا هم بود.هز دوتا مشتری نمیومد دیگه قبلی ها هم پریدن...بابای منم شرطش خونه گرفتن بود و می‌گفت تا خونه نخرن من عمرا عقدت نمیکنم. صیغه خونده بودیم آخه. خلاصه باور نمیکنی چقدررررررر چله گرفتم چقدر دنبال مشتری رفتیم چقدر این در و اون در زدیم. منم خیلی برام مهم بود خونه بخره چون قول داده بودن و میخواستم جلو خانوادم رو سفید باشم.همه فامیل منتظر خونه خریدن بودن.تا اینکه ی روز گفتم خدا شاید قسمت نیست بریم خونه خودمون.من راضی ام خدا هرچی تو بگی.من برات تعیین تکلیف نمیکنم به اندازه کافی دعا کردم تلاش کردم از الان به بعد فقط میخوام ب تو توکل کنم به تو اعتماد کنم که هرچی برام بخوای خیره....شاید باور نکنی اما بابام یهو گفت ولش کن تو این اوضاع چجوری بخرن خونه گناه دارن نمی شه و منم خودم پسر دارم اینا تحت فشارن...یهو راضی شد.

ما هم رفتیم دنبال اجازه خونه.اصلا پیدا نمی‌کردیم  تا اینکه ی جارو پیدا کردیم که خوب بود.اجاره کردیم اومدیم سر خونمون

میخوام بگم مطمئنم خدا ۱۰۰۰۰۰۰ قدم از ما جلوتره و میدونه چی به صلاح ماست بهتره بسپاریم بهش...خیر ما در این بود و قطعا این در آینده معلوم می شه.اگر هم معلوم نشه شاید ما نباید بفهمیم اما مطمئنم خدا بی حکمت کار نمیکنه...

میشه برامن هم دعا کنید مشکل من هم حل بشه♥️

خودتونم بیاید شرکت کنید نماز شب رو دست کم نگیرید