2777
2789

سلام دیگه واقعا عصابم بهم ریخته نمیتونم اون چیزی که میخوامو بپوشم اونجوری که می‌خوام بگردم اینم بگم منظورم از اینکه اونجوری که می‌خوام بگردم ناجور نیست شوهرم خیلی بهم گیر میده من خودم مانتوهام همه جلو بسته دوتا مانتو جلو باز دارم که اونم از زیرش زیر سارافونی بلند یقه دار میپوشم نمی‌ذاره میگه نپوش روسری میپوشم میگه نازکه گوشت معلومه در صورتی که خیییییلی دقت کنی معلوم میشه شایدم معلوم نشه حتی به لباسی که زیر مانتو میپوشم گیر میده یه مانتو صورتی دارم نمی‌ذاره بپوشم میگه رنگش روشنه کلافه شدم امروزم شلوارم خشتکش دوتا سوراخ شده بود گفت دیگه نپوش تازه گرفتم شلوارم گفتم میدوزم میپوشم گفت به جان دخترم نمی‌ذارم بپوشی گفتم ینی چی میدوزم خب باهام دعوا کرد این یه نمونه از کارای رو مخیش بود

برامنم خیلی گیرمیدادراونیم کرد الان خیلی بهتره

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉

بیماره بنده خدا

ببرش تیمارستان 

😬کاربر قدیمی❤️ عشقهای من👈🏻اهورامزدا❤️پسرم❤️همسرم❤️ آدمی را آدمیت لازم است…💙  گفتار نیک❤️پندار نیک❤️کردار نیک❤️ (منتها نه برای همه)🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ناراحت نشی ولی شوهرت چشمش ناپاک شده یه کاری کزده

خاطراتی هست که آدم‌هایش رفته‌اند این خاطرات غم انگیز است، ولی آن خاطرات که آدم‌هایش حضور دارند اما شبیه گذشته نیستند بسیار دردناک تر است

مهمونی میریم همش نگاه می‌کنه به من که مانتو از روی پاهام نره کنار یا تو ماشین کانتون می‌ره کنار پاهام معلوم میشه میگه چرا پاهات معلوم میشه بپوشون میگم شب تو ماشین شیشه دودی کی میبینه

هرکس ی جوره دیگه همسرشما تعصبیه 

قبل ازدواج بحث حساسیتش رو حجابو باید مطرح میکردین

واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎
ینی مثلاً چیکار کرده

دوس ندارم قضاوت کنم شایدم اصلا چیزی از مردهای جامعه دیده دل چرک شده دوس نداره خدای نکرده بلایی سرت بیاد...شایدم تو سایتهای بد میچرخه و فیلمهای ناجور میبینه

خاطراتی هست که آدم‌هایش رفته‌اند این خاطرات غم انگیز است، ولی آن خاطرات که آدم‌هایش حضور دارند اما شبیه گذشته نیستند بسیار دردناک تر است
😂😂😂😂بفکرشم

والا

چشه؟!

خیلی زشته بی اعتمادی(فرقی هم نداره چه زن به شوهر چه برعکس)

😬کاربر قدیمی❤️ عشقهای من👈🏻اهورامزدا❤️پسرم❤️همسرم❤️ آدمی را آدمیت لازم است…💙  گفتار نیک❤️پندار نیک❤️کردار نیک❤️ (منتها نه برای همه)🥰
۴ساله کی بهتر میخواد بشه

برامنم ۴ساله ولی الان کوتاه اینامیپوشم گیرنمیده بعدم میدونم سرخیلی چیزمثل مانتوجلوبازمتنفره هرگزبازنمیزارم چون میدونم حساس ترمیشه

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉