2777
2789
عنوان

شوهرم تولدمو تبریک نگفت حتی ......

| مشاهده متن کامل بحث + 1878 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چراااا بوسه حالا  چون تاریخ تولدم یادش نبوده؟

این خوبه که سرش شلوغه برا خودم اتفاق افتاده و ایشالا کار باشه فقط حالا تولد بی خیال منتها برا زنم توجه لازمه

برا حاجت دلم لطفا ی صلوات مهمونم کنین🥺کاربری دس چند نفره 👻
هییی منم توقع داشتم تو روزش حداقل ی شاخه گل بگیره

پس یا من کمبود محبت دارم که فقط با یه نگاه محبت آمیز شوهرم ذوق مرگ میشم ،گل و تبریک پیشکش

یا شما خیلی پرتوقعی 

خدا جون عاششقتم مرسی به خاطر اینکه معشوقم شدی🤩🤩

دنیا ارزش اینهمه ناراحتی نداره

الکی حرص نخور خوب یادش نبوده.بخدا زندگی انقدر سخت شده برای همه و پول درآوردن سخت تر 

که باید به مردا هم حق داد 

حاجتم اینه امام رضا ضامنم بشه تا منم به آرزوم برسم 😢
خخخخ معلوم از اونایی شما کع خودت از همه چی مهم تری بیخیال بقیه 

نه بی خیال بقیه نه

من آدمی بودم که جونم برا همه در میرفت هر مجلسی بودمن چند روز قبل و بعدش برا کمک بودم هر کاری که می‌شد زودی میدوییدم میرفتم هر کی به هررر کمکی تاکید می‌کنم هرررر کمکی احتیاج داشت دریغ نمیکردم بهم میگفتم آچار فرانسه انقد مهربون با بقیه رفتار میکردم دل سنگ آب میشد و بعدا فهمیدم اشتباه محض میکردم چون برعکس رفتارای من سرم اومد الان به این نتیجه رسیدم که بی خیال فقططططططط خودتتتتتتت

برا حاجت دلم لطفا ی صلوات مهمونم کنین🥺کاربری دس چند نفره 👻