2777
2789
عنوان

ینی خدا خواسته ؟

252 بازدید | 18 پست

خیلی شرایط بدی داشتم .. خیلی شب و روزای بد و وحشتناکی رو گذروندم و شب تا صبح چه ضجه هایی که نزدم

کلی نذر کلی التماس خدا ... گفتم اگه صلاحه بیاد و دیگه نره .. گفتم خودت هوامو داشته باش

بعد هزارجور داستان و کات و وصلی باز تقریبا همه چی درست شد 

نمیدونم در حد حرف میمونه یا بیشتر پیش میره ولی انگار رابطهه میخواد جدی تر و رسمی شه ... 

میترسم

هیچی نداره ... نمیگم مادیات خیلییی واسم مهمه ، ولی خب منطقی باشیم نباشه ام نمیشه.

جفتمونم هنوز بچه ایم ، خیلی ! 

اگه به زور از خدا خواستم و الان داده چی ؟ اگه پشیمون شم بعده ها ؟ اگه اگه اگه ...

چیکار کنم ... از کجا بفهمم ، چه دوراهیِ مزخرفیه ..

چند سالته؟اون چند سالشه؟

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سن پایین دارین ازدواج میکنین.

حتمن سر راهتون مشکل زیاده .اونم تو این شرایط اقتصادی.

ته دلتون  رو خالی نمیکنیم ایشالا ب سلامتی صد سال کنار هم زندگی کنید.ولی عزیزم قبل ازدواج خوب ببین و بشنو.سبک سنگین  کن.فقط ب قلبت گوش نکن ....اگ قبول کردی و ازدواج کردی دیگ باید پای همه چی وایستی

منم قبل ازدواجم تو شرایط خاستگاری خیلی ترس ولرز داشتم پر استرس بودم.مشاوره هم رفتم....این طبیعی هستش

ان شا الله که خیر باشه گلم

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
کلا از همه نظر میگم بنظرت خوب میشناسیش ؟ 

قلقش دستمه تقریبا ..

بالاخره دو سال و خورده ای گذشته

ولی جا داره هنوز ...

مشاور لازمیم به قول دوستمون

و البته باید بزرگتر شیم ، لج و لجبازیا کمتر شه ...😅

نترس همه چی درست میشه 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 
سن پایین دارین ازدواج میکنین. حتمن سر راهتون مشکل زیاده .اونم تو این شرایط اقتصادی. ته دلتون   ...

درسته ، شایدم الان کَلمون باد داره و به شوخی خنده گرفتیم همه چیزو ..

نمیدونم واقعا

مرسی از حرفای قشنگ قشنگت ❤

ایشالا شمام همیشه شاد و خوشبخت باشید