2777
2789
عنوان

چجوری از دل شوهرم در بیارم؟

533 بازدید | 8 پست

شوهرم یه سری حساسیت خاص داره. بعضی کارا رو بهم میگه انجام نده. مثلا پیاده نرو تا فلان جا چون خطرناکه، حالا من با اسنپ رفتم و برگشتنی پیاده اومدم، راستشو هم  بهش گفتم. ناراحت شده. بهش گفتم معذرت میخوام، دست خودم نیست دوست ندارم یکی بهم بگه این کارو کن یا نکن. گاهی بدون فکر کارو انجام میدم. اونم پا شد رفت تو اتاق دیگه. کلا ما یه ساله اومدیم خونه خودمون و چون اطراف خونمون کمی خالیه و همینطور بخاطر کرونا نمی‌ذاره جایی برم.

این اولین بار بود😢 حالا نمیدونم چیکار کنم که از دلش در بیاد. کلا خیلی بهم میگه این کارو بکن یا نکن

Dance me to the end of Love...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این علاقه شوهرت نسبت به توئه.،بااون صحبت کن.،بگو من میدونم بخاطر اینه که من و دوست داری این چیزارو بهم میگی.،بگو بخاطر تو این کارها رو که سلیقه م نبود و دوست نداشتم.،بخاطرت انجام دادم و میدم.،بگو بعضی موقعها منم میخوام قدم بزنم.،تو هم بخاطر من قبول کن.،بگو حتما با تو هماهنگ میکنم و بهت اطلاع میدم.،بگو اگه من و دست داری که میدونم داری قبول کن.،اگه قبول هم نکنی.من حرفی ندارم.،چون من دوستت دارم.ببین این کلمات و اگه به زبون بیاری مطمئن باش حله