2777
2789
عنوان

شوهرتون رو دوس دارین؟

943 بازدید | 60 پست

مرد خوبیه،مشکلم اینه اون رفت و آمد دوس داره اما من نه،،نه که خوشم نیاد اما دوس ندارم شب بمونم،بچم کوچیکه جایی میبرم غذا نمیخوره،خودم تحمل شال و روسری زدن ندارم،خانوادش زیاد میان میمونن و اونم اصرار میکنه نرید،در حالی که کل زحمات من با مادرمه اما شوهرم اینو نمیبینه

خانوادش بدی های عالمو در حقم کردن،شوهرم همرو یادش رفته با اینکه اونموقع کامل حقو به من داد،هرکار کنه دوستش ندارم چون خانوادشو دوست ندارم،با هم خوبیم احترام و اینا سر جاشه اما دلی نمیتونم دوسش داشته باشم،خاتوادش میان احترام میزارم اما همش تظاهره،راه دور ان سالی چهل بار میاد مادرش

تو بهترین حال منی من شک ندارم،من دیگه بهتر از تو از کجا بیارم🤱

یادش نرفته ب روش نمیاره

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه کوچیک داری حق داری حوصله رفت آمد نداشته باشی .دوسش داری که تحمل می‌کنی ازش دور بشی میفهمی الان خسته آیی 

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 

الان بگیم آره یا نه؟

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

ببین داری می گی اونا اذیت کردن حق رو به من داد و فراموش کرده.

مال من فراموش می کنه که بماند همون موقع هم حقو نداده.

خودت جلوی اونا از سختی مهمونداری و بچه داری بگو 

تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره  این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....

خودشم بدی بت کرده؟اگه نکرده و فقط عیبش اینه خانوادش براش عزیزن،هرچقدرم برای شما عزیز نباشن، بهتره یکم دلتو با خودتو خدای خودت صاف کنی عزیزم ک کمتر اذیت بشی،همه بدیایی ک بهت کردنو بسپار ب خدا و شوهرتو پدر بچه هات رو دوست بدار چون تو لایق اینی که قلبت سرشار از عشق باشه فقطم بخاطر خودت 

ممنون میشم برای مادرشدنم صلوات بفرستید❤خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤عاقبت در یک شب از شب های دور ،کودک من پا به دنیا مینهد...،آن زمان بر من ،خدای مهربان ،نام شور انگیز ❤مادر ❤مینهد......... و بالاخره در تاریخ ۱۴۰۱/۱۲/۲۵ منم مادر شدم و نام شورانگیز مادر، به منم تعلق گرفت خدایاشکرت😭😭