2777
2789

کسی بوده روده تحریک پذیر داشته باشه یا هر بیماری ای روذه هاش ب سرما خیلی حسا س باشه توسرما دل درد یاشکم درد یا پهلودرد بگیره؟ یااینکه در د رودتون بزنه پایین شکمتون سمت تخمدان مخصوصا تو سرما

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سمت راست نافم تا پایین تخمدان درد میگیره  خیلی درد بدیه من گرمش میکنم بهتر میشه

ینی بخدا من کل شهرو دکتراشو رفتم ک تخمدانام درد میکنه. تو سونو ازمایش همه چی سالمه تخمدانام. خیلی درد بدی میکنه تو سرما. بعد الان پهلومم درد میکنه میبینم دقیقا ازهمون مدل درده میگم حتما رودمه میزنه اونجا. قبلا زوده تحریچپذیر داشم ب این شدت نبود. دکتر بشما چیگفته؟ چ دارویی می‌خورید. 

سمت راست نافم تا پایین تخمدان درد میگیره  خیلی درد بدیه من گرمش میکنم بهتر میشه

شما اولین نفری هستین میبینم اینطوری مثل منید من همش فکر میکنم تخمدانمه. میشه جوابمو بدین؟ 

ینی بخدا من کل شهرو دکتراشو رفتم ک تخمدانام درد میکنه. تو سونو ازمایش همه چی سالمه تخمدانام. خیلی در ...

عزیزم من دکتر بهم کلپرمین داده استفاده میکنم ولی با کوچکترین استرسی عود میکنه و اینکه باید مواظب باشم سردم نشه 

اگر استرس بگیرم یا خیلی سرد باشه یا اینکه فیبر کم استفاده کنم اول سمت راست رودم سفت میشه انگار یه گلوله هس و بعد درد زیادی میگیره که تا زانوم کشیده می شه هیچ درمان قطعی هم نداره 

عزیزم من دکتر بهم کلپرمین داده استفاده میکنم ولی با کوچکترین استرسی عود میکنه و اینکه باید مواظب باش ...

پس شمام ب سرما حساسی. خدایا من دیگه نمیدونم چیکار کنم الان نزدیک پریودمم هس مقعد درد گزفتم خیلی بده. 

🥺🥺

تا ی ذره سرما ب شکمم برسه معذرت میخام اسهال میشم. صبحا ک هوا سردتره بااینکه پتو رومه بازم رودهاام درد میگیرن و بدو بدو میرم سمت دسشویی. گاهی دوغ ترش ک میخورم اسهال میشم. 

کاربری ۴ ساله ام ترکید.. بخاطر یه اعتراض مسالمت آمیز🤫🤫

سلام بچه ها من سندروم روده تحریک پذیر داشتم. از ۱۹ سالگی تا ۲۸سالگی درگیرش بودم خیییلی اذیت شدم کلاسامو نمیرفتم. فاصله گرفتم از تحصیل و بیچاره شدم. اکثر ادما دارن‌اما برا من خیلی حاد بود و نفخ زیاد تعریق و اسهال و گاها یبوست داشتم افسرده شدم هیچ جا نمیرفتم.‌ یه مشکل خانوادگی برام پیش اومد و بعدشم یه مسمومیت و دکتر گفت این اختلال بخاطر چند مورد تو بدنت درست شده و علت اصلیش ناراحتی و فشار عصبی بوده که تحملش سخت بوده برات و عفونت کلا دیگه اعصاب روده هاتو بهم ریخته. یه پیج اینستا پیدا کردم که حقیقت برخلاف اینهمه درمان و دارو طی این چند سال با یه متد جدید و چک کردن نگرانی ها و طرز فکر من کمکم کرد و کلا آی بی اس از بدنم پاک شد! اصلا تمایلی به چاخان و تبلیغات ندارم چون وقتشم ندارم و زندگی جدیدی رو شروع کردم اما چون خوب شدم به خودم قول دادم پیجشو معرفی کنم به کسایی که مثل من این مشکلو دارن. کلینیکشون حضوری هم میتونید برید و یه خانم دکتر روانشناس که دوره های تخصصی آی بی اس و سی بی تی رو امریکا گذروندن . 

@stop_ibs_iran  این پیجشونه و شمارشونم 

۰۹۹۰۵۳۸۹۲۲۷ تو واتساپ جواب میدن خیییلی دعاگوشونم و مطمئنم شما هم مثل من در به در دنبال خوب شدن این اختلال هستید فقط بدونید کاملا به ذهن و ضعف های تحلیلی اتفاقات بستگی داره و کمک میکنه خودتونو اصلاح کنید.  دینی بود بر گردن من که اینجا بگم و دیگه خودتون ثلاح میدونید اما مطمئنم خیلی خط میگیرید و نتیجه بخشه. یا حق

❤❤❤❤❤❤❤