2777
2789
عنوان

سرفه ی کرونا چرا خوب نمیشه😭😭

947 بازدید | 30 پست

خسته شدم نزدیک یکماه از کرونام میگذره همه چی خوب شده ولی سرفه اصلا خوب نمیشه،دکتر ریه هم رفتم اسپره ها تاثیر نداره😭کسی تجربه ای نداره کمکم کنه؟سرفه توی گلوم گیر میکنه نمیتونم دفعش کنم خسته شدم😭

پسر عزیزم جونمی،دختر عزیزم نفسمی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من قبلا سرفه داشتم با این محلول خوب شدم . یه چند بار بخور ببین تاثیر داره ادامه بده 

شیر بجوشون و تو لیوان بریز و یه قاشق چایخوری یه کم کمترش زردچوبه بریز و هم بزن . مزشو نخواستی عسلم بزن بهش و داغ ولرم بخور . اگه نه با قند بخور 

خوب میشی‌. من با این خوب شدم . هم بزن و بخور . خودم داغون سرفه داشتم که نگو . نزاری زردچوبه ته نشین بشه 

منم دعا کن 

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...

منم اینجوری بودم 

سرفه هام خشک بود ولی انگار یه چیزی تو گلوم نمیذاشت سرفه کنم

یه بار که رفتم حمام خیلی ببخشید خلط از گلوم خارج شد

بعد از اون خیلی بهتر شدم اما همچنان بعضی وقتا حس میکنم دهنم تلخه

#پروازی_ام. 
نگران نباش دوماه طول میکشه اسپری ادکلن نزن

نه وایتکس نه شوینده تند نه الکل هیچی نمیزنم،دوسال پیش هم کرونا گرفتم سرفه هام چندماه طول کشید میترسم اونجوری بشم😢

منم اینجوری بودم  سرفه هام خشک بود ولی انگار یه چیزی تو گلوم نمیذاشت سرفه کنم یه بار که رفتم ...

سرفه های منم خشکه،یعنی خلط دارم ولی بیرون نمیاد،شما هم کرونا داشتی؟

خواهرم کرونا ک داشت بعدش مثل شما سرفه خشک داشت یه دکتر طب سنتی بهش گفت دمنوش پنیرک بخوره خیلی تاثیر ...

فردا میرم میخرم،خیلی بده سرفه هاش

نه وایتکس نه شوینده تند نه الکل هیچی نمیزنم،دوسال پیش هم کرونا گرفتم سرفه هام چندماه طول کشید میترسم ...

خوب مایع لباسشویی  وایتکس که اصلا مضره برای پوست 

لباسارم پهن میکنم بالکن افتاب میزنه بوشم نمیاد تو خونه