2777
2789

من درد دارم خیلی یعنی از اول داشتم الان بیشتر شدن کمر و پهلو رحم و مثانم ومعدم..آمپول و شیافم استفاده میکنم 

خدایا شکرت..

ببخشيد اسي يه سوال داشتم لطفا اگه كسي ميتونه كمكم كنه

يه هفته مونده به موعد پريوديم ولي چند وقتيه كه شبا حالت تهوع بهم دست ميده و خيلي حس خستگي ميكنم همش گشنم ميشه ولي اشتها ندارم.  ميترسم نكنه باردار باشه.  😰

طبيعي هم جلو گيري ميكردم 😿

تيكر تولدمه اميدوارم اون موقع حال و روزم بهتر از الانم باشه 🤕🤒😻🚶حاجتي دارين بگين براتون صلوات و ايت الكرسي بخونم 👌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درد فقط ماه های ۸و۹

من تو ۴ماهگی دلدرد داشتم و‌کمردرد با استراحت خوب‌شدم ولی از اول ماه ۸ لگن درد شدید گرفتم و الان‌دیگه پا درد هم‌بهش اضافه شده در حدی ک‌نمیتونم‌راه برم‌و‌تکون‌بخورم

ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ  مــــن ؏شــ♡ـق‌رو آرزو ڪـردمـــو تو مستـݼاب شدے♛ღ..!🦋 ️ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ.خدایا شکررررت❤️😍.
درد فقط ماه های ۸و۹ من تو ۴ماهگی دلدرد داشتم و‌کمردرد با استراحت خوب‌شدم ولی از اول ماه ۸ لگن درد ش ...

وای من درد دارم از هفته های اول بخدا لگنمم حتی موقع خواب از این پهلو ب اون پهلو شم چنان دردی می‌کنه😭😭

خدایا شکرت..
وای من درد دارم از هفته های اول بخدا لگنمم حتی موقع خواب از این پهلو ب اون پهلو شم چنان دردی می‌کنه ...

٫

خیلی زوده که...دکتر شما علت این دردو‌نمیگه‌چیه؟؟؟

ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ  مــــن ؏شــ♡ـق‌رو آرزو ڪـردمـــو تو مستـݼاب شدے♛ღ..!🦋 ️ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ.خدایا شکررررت❤️😍.
٫ خیلی زوده که...دکتر شما علت این دردو‌نمیگه‌چیه؟؟؟

والا باورت میشه تا الان ۷ بار سونو انجام دادم..بار آخر گفت جفت پایینه..گفت بدنت ضعیف ودردام طبیعیه من خودم بد دردم برا بارداری ام۷ کیلو کم کردم ویار داشتم

خدایا شکرت..