2777
2789

بچه ها من ۷ ماهه زایمان کردم و حدودا  از هفته ۳۰ بارداری خارش گرفتم و و کهیر شدید و گفتن مال بارداریه و بعد زایمان کم میشه و یهو قطع میشه .... ۸ تا بتامتازون تو بارداری زدم
بعد بارداری کهیرها رفت اما خارش همچنان زیاد هم شد! بنابراین رفتم دکتر اسم و آلرژی و یه عالمه قرص کورتون و ضد حساسیت خوردم و زدم اما اثر نداشت. گفت آزمایش بده ،آز که دادم sgpt کبدم ۶ تا دونه رفته بود بالا و دکتر آلرژی گفت شاید این خارش از کبدت باشه و برو دکتر کبد.... تا رفتم دکتر متخصص گوارش و کبد و بهم قرص اورسوفار داد اون خارشم رو بهتر و کمتر  کرد اما قطع نشده همچنان و اذیت میشم

دوباره یه دکتر دیگه رفتم با تخصص کبد، اونم میگفت از حساسیت بیشتر و زیاد به کبدت ربطی نداره حتی قرص اورسوفار رو نخور من گفتم این قرص خارش منو کم میکنه گفت عه پس بخور 😶😐..خیلی کلافه ام میکنه نمیدونم چهکار کنم 😔😔کسی هست کمکم کنه 

وای منم مث شمام

هلاک شدم دیگه بخدا

انقد کورتون زدم ولی خوب نمیشم

جواب ازمایش کبدم فردا مباد

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

فکرمیکردم من فقط اینطور شدم هیچکس نمیفهمید ازچیه چقد عذاب کشیدم الان ۴ماهه زایمان کردم وای خر بار که نزدیک پریودم میشه و چند روز بعد پریود تمام تنم دوباره کهیرو خارش داره خیلی عذاب میکشم آزمایش آنزیم کبد هم دادم چیزیم نبوده نمیدونم ازچیه یه دکتر کار کشته قدیمی بهم گفته اینا همه سموم بارداریه از راه پوستت داره دفع میشه آخه تا کی من هربار میمیرم و زنده میشم 😭خیلی سخته خیلی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای منم مث شمام هلاک شدم دیگه بخدا انقد کورتون زدم ولی خوب نمیشم جواب ازمایش کبدم فردا مباد

منم پدرم در اومده ۴ ماه اخر بارداری از شدت خارش و کهیر شدید فقط دور خونه راه میرفتم و گریه میکردم و نخوابیدم. به دکتر زنانم گفتم باید دوباره sgot و sgpt رو چک کنی توبارداری گفت نمیخاد....از طرفی بعد از زایمان که آز دادم یکی از آنزیم کبدم (sgpt) اونم ۶ تا بالا رفته بود که خیلی اون دو تا دکتر میگفتن به کبدتت هم ربط نداره و هورمون های بدنت به هم ریخته 

ولی اورسوفار خارش شدیدم رو  کمتر کرد اما متوقف نشده و من مجبورم همینطورم این قزصو بخورم 

شما اگه نتیجه گرفتین میشه به منم راهنمایی کنید واقعا کلافه و مستاطل و نالمیدم 😭😭

فکرمیکردم من فقط اینطور شدم هیچکس نمیفهمید ازچیه چقد عذاب کشیدم الان ۴ماهه زایمان کردم وای خر بار که ...

منم پدرم در اومده ۴ ماه اخر بارداری از شدت خارش و کهیر شدید فقط دور خونه راه میرفتم و گریه میکردم و نخوابیدم. به دکتر زنانم گفتم باید دوباره sgot و sgpt رو چک کنی توبارداری گفت نمیخاد....از طرفی بعد از زایمان که آز دادم یکی از آنزیم کبدم (sgpt) اونم ۶ تا بالا رفته بود که خیلی اون دو تا دکتر میگفتن به کبدتت هم ربط نداره و هورمون های بدنت به هم ریخته 

ولی اورسوفار خارش شدیدم رو  کمتر کرد اما متوقف نشده و من مجبورم همینطورم این قزصو بخورم 

شما فقط حوالی دوران پریود خارش و کهیر رو دارید؟؟؟؟ مال من همش هست دیگه نمیدونم چه کنم !!!😭

شما اگه نتیجه گرفتین میشه به منم راهنمایی کنید واقعا کلافه و مستاطل و نالمیدم 😭😭

منم پدرم در اومده ۴ ماه اخر بارداری از شدت خارش و کهیر شدید فقط دور خونه راه میرفتم و گریه میکردم و ...

منکه انقد کورتون زدم میترسم به زودی پوکی استخوان بگیرم

فک کن من توی گوشام

توی سرم

همه جام میخاره

قرص حساسیت هم هیچ فایده نداره

شما افسردگی نداری؟

چون افسردگی هم یکی از علتای خارشه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
منکه انقد کورتون زدم میترسم به زودی پوکی استخوان بگیرم فک کن من توی گوشام توی سرم همه جام میخاره ...

منم همینطور همه جام میخاره 

من الان افسردگی ندارم ولی قبلا گرفته بودم ولی خارش نداشتم ...این خارش ها از بارداری در من بوجود اومده و ادامه داره ...

شما افسردگی داری ؟

منم همینطور همه جام میخاره  من الان افسردگی ندارم ولی قبلا گرفته بودم ولی خارش نداشتم ...این خ ...

اره هم افسردگی هم پسوریازیس

دکتر گفت ممکنه به هرکدوم مربوط باشه ولی اگه از افسردگی بود با خوردن قرص صد افسردگی خوب میشد ولی نمیشه

اره هم افسردگی هم پسوریازیس دکتر گفت ممکنه به هرکدوم مربوط باشه ولی اگه از افسردگی بود با خوردن قرص ...

درست میگی، نه به خاطر افسردگی نیست عزیز دلم 

این دکترها به قدر چی بگم حالیشون نیست 

یا حساسیت 

یا کبد 

یا کم خونی فقر آهن

کم خونی فقر آهن هم خارش میده من داشتم دکتر قرص اهن داد اما بهتر نشد 

تنها قرصی که خارش منو بهتر کرد اورسوفار بود که انزیم های sgot و sgpt کبد رو کم میکنه !

درست میگی، نه به خاطر افسردگی نیست عزیز دلم  این دکترها به قدر چی بگم حالیشون نیست  یا ح ...

اره بخدا 

من الان ۲۰ 

ساله پسوریازیس دارم ولی هیچ دکتری نتونس درمان و کنترلش کنه

دکتر برا منم قرص اهن نوشته ولی هی سهل اتگاری میکنم

نخوردم

ببخشید شما خارش رو از بارداری و زایمان گرفتین یا همینطوری؟

نه عزیزم من حدود ۲ماهه اینجوری شدم

اره بخدا  من الان ۲۰  ساله پسوریازیس دارم ولی هیچ دکتری نتونس درمان و کنترلش کنه دکتر ب ...

سروین جان من قبلا برای کم کاری تیروئید تحقیق میکردم کسایی که پسوریازیس داشتن  قارچ گانودرما خیلی در کنترل اش براشون  انگار موثر بود و راضی بودن میخای اونم امتحان کن ...فقط یادت باشه اگه خواستی قارچ اش رو بخری از هر شرکتی خریدی حتما سیب سلامت داشته باشه که تقلبی بهت ندن ...چون تقلب توش زیاده 

سروین جان من قبلا برای کم کاری تیروئید تحقیق میکردم کسایی که پسوریازیس داشتن  قارچ گانودرما خیل ...

ممنون گلم چشم🙏🙏

ممنون گلم چشم🙏🙏

انشالله که زود خوب شیم ...خارش مداوم خیلی سخته ...نمیدونم چی بود که گریبانگیر من شد 😔😌منم خیلی تا حالا کورتون زدم و قرص کورتون دار خوردم .. انواع و اقسامشو 😐😐