2777
2789

شما تا حالا شده برین متخصص زنان و حس کنین به حریم شخصیتون تجاوز کرده؟ واکنش نشون دادید یا چون پزشکه سکوت کردین؟

ماجرای امروز رو تایپ میکنم و شما نظر بدین با چنین پزشک هایی چه برخوردی باید بشه

من امروز به متخصص زنان توی یکی از درمانگاه های تهران مراجعه کردم

پزشکی که قبلا باهاشون ویزیت میشدم نبودن و امروز اتفاقی به این درمانگاه رفتم.

اینکه دو بیمار رو با هم ویزیت میکردن به کنار و سر این موضوع بهشون محترمانه معترض شدم و خیلی حق به جانب و گستاخانه پاسخ دادن و بعد که گفتم منصرف شدم میرم پولم رو از پس میگیرم گفتن اون یکی خانم برن بیرون...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد از معاینه حرف هایی زدن که من اصلا در شان یک پزشک انسان دوست نمیبینم

ما زن ها بنا به فشار رسانه ها و تبلیغات گسترده ای که برای عمل های زیبایی میشه حداقل یکبار توی ذهنمون به این موضوع فکر کردیم که آیا به اندازه‌ی کافی نرمال یا زیبا هستم یا نه...و این موضوع زیبایی به اندام های خصوصی خانم ها هم رسیده (خیلی واضحه که خانم یا آقایی که با میل خودش عمل زیبایی انجام میده اصلا جای بحثی برای من نداره)

بله من، درباره ش هم تاپیک زده بودم متاسفانه برخی پزشک ها چه زنان چه تخصص دیگه ای اصلا به مریض ارزش قائل نمیشن البته فقط بعضی ها...😔😒

من وقتی میام نی نی سایت👈🧔 من وقتی از نی نی سایت برمیگردم👈👴

به چه حقی یه پزشک که من به ناچار و به علت بیماری به اون اجازه دادم به حریم خصوصیم وارد بشه راجع به چیزی غیر اون چیزی که وظیفشه اظهار نظر کنه؟

چرا باید این حس رو به منه بیمار بده که ممکنه شریک جنسیم احساس رضایت از بدن من نداشته باشه

من با عزت نفسی که دارم چنین موضوعی باعث نگرانی بلند مدتم نمیشه و فقط از رفتار اشتباه این پزشک متاسفم اما شاید خانمی خودش از قبل پیش زمینه ای داره و این حرف جرقه ای میشه برای احساس نارضایتی بیشترش و شاید منجر به افسردگی و خیلی مشکلات دیگه بشه براش

من حدود ۱۰ دقیقه داشتم با این پزشک بحث میکردم تا شاید از این به بعد متوجه اشتباهش بشه و به خاطر پول آسیب روحی و شاید جسمی به خانم های دیگه نزنه اما بعید می‌دونم این آدم ها تغییری توی رفتارشون نشون بدن...

شما تا حالا تجربه ای این چنینی از دکتر زنان داشتین؟

من یک بار رفتم پیش پزشک و برام نسخه نوشت بعد اتمام کار گفت بیا و نسخه رو با یک حالت پرت کردن انداخت گوشه میز و خیلی ناراحتم شدم من از این رفتارش که برگه رو برام پرت کرد جلوم خیلی بی ادبی بود واقعا

وای منم رفته بودم مطب برا پاپ اسمیر 

دوتا زن هم همونجا رو تخت لخت اماده بوده برا نمونه برداری

واییی حالم بد شد .. اخه چطور میتونن انقد راحت باشن

شاید یه روز سرد..شاید یه نیمه شب.. دلت بخواد بشه بـرگردی ب عـقب ...❄🎡
بله من، درباره ش هم تاپیک زده بودم متاسفانه برخی پزشک ها چه زنان چه تخصص دیگه ای اصلا به مریض ارزش ق ...

به نظر من هدف اصلی پزشکی باید انسان دوستی باشه نه درآمد زایی

تا کی باید سکوت کرد چون پزشک حس برتر بودن به بیمار داره؟ این حق رو به خودش میده هر رفتار اشتباهی کنه و به هر لحنی صحبت کنه

من حدود ۱۰ دقیقه داشتم با این پزشک بحث میکردم تا شاید از این به بعد متوجه اشتباهش بشه و به خاطر پول ...

منم یک بار ماما در مورد اندام شخصیم نظر داد و از اون موقع فهمیدم که همه پزشک ها یا کادر پزشکی هم در این مورد صادق نیستن و فقط به عنوان‌ بخشی لز آناتومی بدن بهش نگاه نمیکنن

بعد از معاینه حرف هایی زدن که من اصلا در شان یک پزشک انسان دوست نمیبینم ما زن ها بنا به فشار رسانه ...

ینی چی گف؟ راجب بدن شما نظر داد؟

عاشق آنست که حرفش به عمل ختم شود / ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود
من یک بار رفتم پیش پزشک و برام نسخه نوشت بعد اتمام کار گفت بیا و نسخه رو با یک حالت پرت کردن انداخت ...

خیلی متاسفم عزیزم اما جه قدر خوبه که این تجربیات رو به اشتراک میزارین. شاید همین باعث بشه حتی در حد یک جمله‌ی محترامه این موضوعات رو گوشزد کنیم به دکتر ها و کمتر از این رفتار ها ببینیم