2777
2789

سلام دوستان

همسرم يه شركتي كار ميكنه كه درامدش كمه و ساعت كاريش خيلي زياد نيست ولي خب به خاطر درامد بيشتر شغل دوم ازاد هم داره كه گاهي هست گاهي نيست و اينكه رفتن و نرفتنش دست خودشه و تايم زيادي هم ازش نميگيره. حالا شوهرم يه كار جديد پيدا كرده ميخواد از شركتش استعفا بده و شغل دوم رو هم كنار بذاره به جاش تمام وقت از صبح تا ١٠ شب بره اين جاي جديد كه درامدش نسبتا خوبه

حالا من راضي نيستم انقدر زياد خونه نباشه. يه بچه دارم يكي هم تو راهه. تا همسرم بياد ميشه ١١ شب. در ضمن در ماه فقط ٢ روز تعطيلي داره. همسرم راضيه ولي من اصلا. ادم كلا تنها مي مونه و به هيچي زندگيش هم نميرسه اينجوري. به نظرتون چه كنم؟ پافشاري كنم نره يا چي؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

صبح یعنی ساعت چند؟ درآمد کم و خوب چقدر منظورته؟ مثلا دو تومنش میشه پونزده تومن؟ با درآمدی که الان دارین زندگیتون میچرخه ‌و پس اندازم میتونین بکنین؟ اگه کار جدیدو بره، مهارتی یاد میگیره که بعدا بتونه باهاش یه کاری تو همون زمینه با ساعت کاری کمتر و درآمد بیشتر داشته باشه؟ و خیلی فاکتورای دیگه که تو تصمیم گیری باید در نظر بگیری. 

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.
الانم بهمون سخت نميگذره اخه. به خاطر همين زياد راضي نيستم. شكر خدا ميگذره زندگيمون. ولي شوهرم زياده ...

خب ببین الان تا جوونید میتونید سخت کار کنید و اینده بچه هاتونو تامین کنید

هَمه یک سو و تُو یک سو،چه بگویَم دیگر؟! تا بدانی که چه اندازه 😍🥰راستی اسمم شقایقه
صبح یعنی ساعت چند؟ درآمد کم و خوب چقدر منظورته؟ مثلا دو تومنش میشه پونزده تومن؟ با درآمدی که الان دا ...

ساعت ٧ صبح تا ١٠ شب

درامدش از مثلا ٧ تومن حدودا ١٠ تومن ميشه 

با درامد فعلي پس انداز اصلا نميتونيم بكنيم ولي خب خونه و ماشين داريم روزامونم سخت نميگذره شايد خريدامون عقب بيفته اما حذف نميشه 

و اينكه كار جديد هم همين كار حال حاضرشه