2777
2789

سلام❤وقت همگی بخیر

من 17 سالمه(لطفا نگید چرا عضو نینی سایتمو اینا چون من همیشه پیامارو فقط میخوندم ثبت نکرده بودم بعد دیدم ک نسبت ب کم سنا چ جبهه ای میگیرن😂🤦‍♀️( و الان ی ماهه ک قرص فروفورت اگ اشتباه نکنم میخورم

ولی ریزش موهام همچنان همونه

تا چ مدتی باید صبر کنم تا اوکی شه؟

یه ماه کمه، حداقل باید 6 ماه ادامه بدی، کنارش مواد غذایی مغذی استفاده کن.

پسته، مویز، کشمش، شیره انگور، خرما

Do not give what is holy to the dogs; nor cast your pearls before swine, lest they trample them under their feet, and turn and tear you into pieces

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم قرص Globifer plus وهیرویت عالی منم کم خونی داشتم الان بعداز سه ناه مصرف خوب خوب شدم

عزیزم هیرویت ک برای مو هست. برای کم خونیت اون گلوبیفر جواب داده یعنی؟ 

خداوند از اشک های هیچکس ساده نمی گذرد... 
عزیزم قرص Globifer plus وهیرویت عالی منم کم خونی داشتم الان بعداز سه ناه مصرف خوب خوب شدم

خداروشکر❤

دکترم گفته سه ماه بعد مصرف قرصت باز ازمایش بده الان ی ماه گذشته دوماه دیگ ک شد برم ب دکترمم بگم این قرص و واسم بنویسه

بازم ممنون❤

یه ماه کمه، حداقل باید 6 ماه ادامه بدی، کنارش مواد غذایی مغذی استفاده کن. پسته، مویز، کشمش، شیره ان ...

عه خب پس❤میشینم گریه میکنم چون موهامو خیلیی دوست دارم پس زوده واسه خوب شدن

وای چقد گرون شده من سه ماه پیش صدتا شو گرفتم ۲۳۰ اره والا من ۱۰۰رو مصرف کردم خوب شدم 

آره خیلی گرون شده ولی اگ خوب باشه خب آدم یکبار میخوره دیگ می ارزه. شما چقد کم خون بودی چند بود عددت و اینکه روزی یکبار میخوردی بعد غذا یا قبل غذا یا ناشتا ببخشید زیاد شد 

خداوند از اشک های هیچکس ساده نمی گذرد... 
نمیدونم ولی چون توش ویتامین داره جذب اهنش و بالا میبره 

الان حساب کردم قرص من سی عددی ۸۵ تومن باشه همون نزدیکای ۴۰۰ تومن میشه صد عددیش

ان شاالله ک همه جواب بگیرن از هرقرصی‌ک دارن🥲